Probabil de acum incolo cei care sunt corecti vor tine si aceste hartiute pentru istoricul masini....
R A R - I T P
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mai nou se elibereaza o foaie in limba roamna si engleza si am auzit ca se verifica la iesirea din tara si este valabila in toata tarile UE si este obligatorie numai la cei care fac ITP-ul de la data de 01.01.2014 dar nu stiu daca are elemente de securizare,banuiesc ca ar trebuie sa aibe !
Comment
-
Iar eu zic ca daca vrei sa ai km putini inainte de ITP dai km inapoi si tot putin iti scrie pe hartie. Mai greu sa zicem sa iei o masina cu 190 k km si sa o aranjezi un pic si sa o faci sa aiba 98k km poate.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostMai nou se elibereaza o foaie in limba roamna si engleza si am auzit ca se verifica la iesirea din tara si este valabila in toata tarile UE si este obligatorie numai la cei care fac ITP-ul de la data de 01.01.2014 dar nu stiu daca are elemente de securizare,banuiesc ca ar trebuie sa aibe !LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Oricine poate verifica itp-ul daca are seria C.I.V a masini. Eu am avut surpriza sa constat ca valabilitatea ITP este mai mica cu 3 zile decat scrie pe certificatul de inmatriculare.
http://prog.rarom.ro/rarpol/rarpol.asp"Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."
Comment
-
A gresit ala care a scris pe certificat,in sistem se inregistreaza instantaneu ,data -ora-minut ,cand este selectat "Admis", in programul de ITP.Pana sa plecati de la ITP este bine sa verificati,atat pe talon cat si pe certificatul ITP,daca nu sunt eventuale greseli.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Daca ai catalizatoarele / catalizatorul in parametrii si motorul este cald nu sunt probleme.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
Comment