R A R - I T P
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by gaboneygg View Postam primit si foaia.este format a4 si are stampila de itp,alt element de siguranta nu
Informativ pentru cei din Bucuresti sectorul 6 care urmeaza sa faceti ITP in curand si vreti sa mai scutiti niste bani puteti apela la http://www.groupon.ro/deals/bucurest...oft-2/39022847
Nu vreau sa le fac reclama ca nu am nici un interes dar este o oferta foarte buna...49 lei ITP inclusiv pt suvex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
-
Originally posted by prometheus View PostTrebuie sa-i fac si eu ITP-ul , pt benzinarul 1.2 16v vechi de vreo 2 ani trebuie turat pana la limitare ca sa vada noxele ?LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Multumesc de raspunsuri , revin azi cu detalii dupa ce fac ITP-ul.
Am facut I.T.P - ul la Apan - DN 22B, km 4, 8265 Braila.
M-a costat fix 70 de lei , fara absolut nici o problema la masina.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Asta a fost al treilea si urmeaza al patrulea ITP in 2016.
Ma suni si mergi cu mine la Dacoserv Salaj...asta daca ai deja emotii ca mergi singur
Ps,,inaintea mea a fost un taxi..ghici ce? L-a oprit automat pc-ul pt control suplimentar al aluia de la RAR. A venit cam in 20 de minute din 30 maxime admise.
Comment
-
Pai si pemine m-a oprit pe stand la ultimele 2 ITP-uri (2010 - Serus si 2012 - Nesty) si a venit RAR-u' ptr. verificare suplimentara...cica prin sondaj. In 20 min' au fost acolo. Cica au timp maxim 1 ora din momentu' in care iti blocheaza masina pe rampa ptr. control suplimentar.
Daca dupa 1 ora nu apar (cica f.f. rar se intampla), se deblocheaza automat si...free to go
Oricum la mine n-au fost probleme, doar ca au luat-o la ciocanit si toate alea de cate 2 ori.
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View PostPs,,norocosule,chiparosule,,de doua ori la rand sa fii blocat pe stand,,sa joci si la loto!
M-au vazut mai negru si cu dantura lux, d-aia m-au blocat.
Comment
-
Imi recomanda si mie cineva un atelier ok unde sa fac ITP-ul , in bucuresti? N-as mai vrea in reteaua Dacia pentru ca ultima data era sa nu imi dea itp-u pentru ca discurile mele de frana care au 56mii si cv de km sunt prea uzate pentru ca masina sa mai poata circula, o janta era agatata de o bordura... etcMy turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View PostMAi,,asta a zis de 30 de minute maxim,,nu o ora. Poate s-a micsorat timpul la jumate, ca vorba aia, intr-o ora daca te chinui putin, ajungi si din Urziceni la orice statie itp din Bucuresti
Ps,,norocosule,chiparosule,,de doua ori la rand sa fii blocat pe stand,,sa joci si la loto!LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
Comment