Daca ati facut ITP-ul si vreti sa stiti cat de valabil este,nu ezitati sa cautati aici http://prog.rarom.ro/rarpol/rarpol.asp
R A R - I T P
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Buna Ziua d-le ITP/Eu in martie trebuie sa fac ITP-ul la un Logan 1.4 din 2005.In 2007 a trecut ITP-ul fara problema.Acuma dupa experienta ta la ce sa astept?Sa verific ceva s-au sa duc direct la verificare.Mentionez ca eu nu simt ca ar vea masina ceva problema.Dar sunt curios si de parerea ta.Multumesc pentru raspuns.
Comment
-
Ti-am raspuns si la PM,eu la benzinare nu am intalnit probleme majore pana acum,ca o mai fi cate un bec,prarbriz fisurat,far spart,urme accident, etc asta este alta treaba,probleme de poluare sau siguranta nu am intalnit.La diesel este problema cu poluarea,dupa 60000 unele cam fumega,si din cate i-am tras de limba,au folosit motorina de la bidon (de ocazie ) in mod excesiv.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by MuGuru View PostMare atentie la ITP pentru Loganul diesel. Mecanicii spăgari încalcă legea cu bună ştiinţă când testează maşinile, pentru a le respinge abuziv.Concret, în loc să facă testul cum prevede legea, “băieţii” bagă talpa în ea cât pot, turând motorul la maxim într-un interval foarte scurt de timp. Evident, pe o acceleraţie foarte brutală motorul elimină şi gaze nearse şi uite-aşa ai picat testul cu o maşină practic nouă. Probabil că, în cele mai multe cazuri, la revenire clientul nu uită să strecoare în acte o “atenţie” pentru nea manivelă, şi talpa nu se mai apasă aşa de greu pe acceleraţie
Comment
-
inferno ce zici tu acum numai face nea manivela ce vrea ,pune calculatorul pe masina baga sonda in toba de esapament si calculatorul isi face singur treaba (turare ,preluare date totul iese pe imprimanta si nea mecanicu iti spune a trecut sau nu a trecut de ai vazut este simplu nu !
da inferno m-am incurcat ce am postat se adreseaza lui MuGur si poate isi schimba parerea pana ajunge la itp sau cine stie dupa ???!!!
Comment
-
A mea la primul ITP de 4 ori nu au iesit noxele.Baga fraieru talpa in ea..de la relanti la 4900,si am zis..omule?wtf?ce faci?..cica asa trebuie la diesel,la benzina nu se tureaza pana in capat.Pana la urma a iesit cum trebuia.Cumpar volan de Duster
Comment
-
Originally posted by FLORIN77 View PostMaine imi fac si eu ITP-ul la Golanas . Si trebuie sa fac si revizia . Itp - man , ce zici , e preferabil sa fac intai revizia si apoi itp-ul sau nu conteaza ?LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
Comment