Originally posted by gelica75
View Post
R A R - I T P
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
-
Originally posted by dan.gutu View PostCel mai bine este sa faci ITP ul prima data,daca apar probleme sa le poti remedia cu ocazia reviziei.
Ms . Am facut tocmai invers , mai intai revizia la AMG si apoi ITP-UL in aceeasi zi . Fiind remapata imi era frica cu noxele dar nu a avut nimic .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Originally posted by tud. View Postau fost nesimtiti aia ca au respins touaregul pentru placute...LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
salut , ce probleme pot sa intampin daca am arcurile schimbate , toba si jantele. la toba am silencer si este doar finala.
pleopele am inteles ca ti le da jos.
am stikere pe ea.. cele de logan cup..dungile laterale...
va multumesc.
Comment
-
Azi am facut si eu ITP-ul, si a fost totul ok. Din ce am tinut eu minte, la noxe am avut 0.48, dezechilibru intre roti la franare =9 , eficienta franare 80% . Doar la frana de mana pe stanga este un pic mai slabuta decat pe dreapta. In ceea ce priveste joc directie si alte chestii mecanicesti, fusesem cu 3 zile inainte la revizie si mi-au zis ca totul este ok. ITP-ul ma costat 80 lei.
Cu stima, FLO., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Nu stiu daca la Dci este mai buna ca la benzinar , dar de intarit nu se intareste nimic dupa o anumita viteza. Din cate stiu eu doar cele asistate electronic fac asa. Si sper sa nu gresesc !
Scuze de OFF TOPIC., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Originally posted by FLORYN View PostAzi am facut si eu ITP-ul, si a fost totul ok. Din ce am tinut eu minte, la noxe am avut 0.48, dezechilibru intre roti la franare =9 , eficienta franare 80% . Doar la frana de mana pe stanga este un pic mai slabuta decat pe dreapta. In ceea ce priveste joc directie si alte chestii mecanicesti, fusesem cu 3 zile inainte la revizie si mi-au zis ca totul este ok. ITP-ul ma costat 80 lei.
Cu stima, FLO.
Comment
-
Incepand cu 1 aprilie 2009 se modifica normativele comform carora se face ITP.Daca vreti sa lecturati accesati http://www.rarom.ro/RO/article--Reglementari--63.html apoi apasati pe RNTR 1 nou ( va intra in vigoare de la 1 aprilie 2009).LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
Comment