Si daca trusa medicala si instinctoul sunt expirate de numai 2 luni comenteaza?
R A R - I T P
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu nu as comenta la trusa, dar la extinctor da .Am intalnit situatii cand am fost foarte bucuros ca extinctorul functiona,la cate modificari s-au facut la unele masini este bine ca acesta sa fie in termen si sa functioneze in caz de nevoie .LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Imi cer scuze am vrut sa scriu 04.07.
Si dak anul trecut la revizia de 3 ani mia zis baiatu de la service ca am un mic joc sau ceva de genu la o "pipa bieleta" cred, oare e grav ?
Comment
-
Anul trecut am facut ITP-ul la reprezentanta Dacia (Constanta).Am trecut fara probleme.Ai nevoie ca trusa medicala sa fie in termenul de garantie (sau iei alt chit de inlocuire-un pachet cu consumabile ceva mai ieftin decat trusa) iar stingatorul chiar daca este valabil 3-5 ani trebuie verificat anual la un atelier autorizat.In rest ar terbui sa nu ai probleme.Bafta.
Comment
-
Momentan astept iarasi creditele de nevoi personale pentru ca sunt mult mai avantajoase dupa care urmeaza achizitionarea unui logan 1.6 16v laureat modelul nou (ajutor remat) intre timp masina pe care vreau sa o dau la remat (dacia 1310, 1999) este mancata de rugina si mai nou pe data de 13.09.2009 mi-a expirat itp`ul (pur si simplu am uitat de el) ... datorita unor probleme (tatal in spital) am nevoie sa ma mai deplasez cu ea cam doua luni de zile pana o sa imi permit cealalta masina ... intrebarea mea care este ... cine imi poate da itp`ul in starea in care este (nu imi permit sa bag bani in ea pentru ca pur si simplu nu am de unde in clipa de fata) precizez ca masina nu paraseste bucuresti-ul si nici nu face mai mult de 15km/zi (drumul pana la spital) ... daca ma puteti ajuta va rog nu ezitati sa o faceti, multumesc si mult respect pt. Dl. Dan care ne ajuta cu sfaturi
Comment
-
Citeste aici http://www.rarom.ro/cs-uploads/rntr1_nou.pdf cam pe la pagina 76 si o sa vezi ce coroziuni si unde sunt acceptate.Comform cu noul regulament sunt acceptate si mici coroziuni la conductele de frana,o gaura in usa de cativa cm patrati ,urmele de accident se trec cu vederea,parbrizul daca este fisurat in anumite zone,nu mai este un motiv de respingere.Cititi in noul RNTR1 pe care il gasiti aici http://www.rarom.ro/RO/article--Cond...R%201--96.htmlLOGAN--> <--TOYOTA
Comment
Comment