Asa este, dar exista OPC,inca romanul nu a invatat sa isi ceara drepturile.Este bine ca RARul a cerut ajutorul statiilor ITP sa rezolve aceasta problema,altfel era revolutie pe la sediile lor.
R A R - I T P
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
facut ITP lu' lenuta
110 scoru la ITP
75 trusa si stingatoru
25 spalarea aferenta
total scor 210 ron
fara probleme la 4ani si 40000 km ( una mica la antifonarea perete de foc . era seria acoperita de antifon si a trebiut sa o dezlipesc putin)baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Salut!
Eu am facut ITP-ul pe 30/11/2009 la Auto-Leader pe strada Garii Catelu'. A costat 94 de lei. Nu am avut nici o problema cu baietii de acolo. Nu au forjat-o deloc si nu m-au intrebat nici de triunghi, extinctor sau trusa si am scapat repede, cca 30 minute cu asteptare cu tot.
Salut!
Eu am facut ITP-ul pe 30/11/2009 la Auto-Leader pe strada Garii Catelu'. A costat 94 de lei. Nu am avut nici o problema cu baietii de acolo. Nu au forjat-o deloc si nu m-au intrebat nici de triunghi, extinctor sau trusa si am scapat repede, cca 30 minute cu asteptare cu tot.
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostTrusa si instinctoru le-ai cumparat ca erau expirate sau nu le aveai?
am vrut sa le am pe toate in regula ca nu sti cind te cauta baietibaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostSi eu le am expirate amandoua si nimeni nu m-a intrebat de ele sau daca sunt valabile,daca eram in locul tau imprumutam de la un prieten nu dadeam atata pe o cutie si un tub!
Numai bine!LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
Comment