R A R - I T P

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asa am patit si eu.Ii pingeam de mila de cit o tura sai scoata gazele in limitele admise.Cred ca a 6-7 oara au reusit.Si la fel mi-a spus ca problema apare la mersul subturat.Sint curios peste 2 ani.

Comment

• dan.gutu daca comentau ma duceam la alta statie si tot nu cumparam!

Comment

• Eu zic,ca,un exinctor in termen este bun in masina !Nu stii de unde sare un scrtcircuit ,in perioada asta soarecii sunt atrasi de caldura .Eu am vazut cel putin 2 masini facute scrum, datorita faptului ca nu s-a actionat imediat.Sa vezi ce fugi pe langa masina, cand fumega ceva sub capota si nu ai extinctor !
        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Apai cu instinctoru din dotare nu poti stinge masina mizguie si el umpic nu are jet!

Comment

• Am facut si eu ITP-ul azi, la dealer, 66 lei pretul, a durat cam 25 minute, trecut fara probleme si intrebari despre trusa,triunghi, instinctor. A fost OK.

Comment

• SALUTARE...pt itp se iau si de exteriorul masinii ....adica daca ai o botitura ceva???? si eram curios daca itp-ul se poate face si intr-o tara UE in cazul in care nu esti in romani in momentul expirarii itp-ului.multumesc

Comment

• Busitura se incadreaza la aspect exterior sau urma accident,care sunt motive de respingere.ITP-ul se poate face numai in tara unde a fost inmatriculata masina.Am mai spus unui coleg dar nu mai stiu unde,singura tara care face un fel de ITP,si la masini inmatriculate in alta parte,fara identificare autovehicul,este Anglia.Se emite un document,valabil 1 an,in care se precizeaza ca respectivul autovehicul este ok din punc de vedere tehnic,valabil doar pe teritoriul Angliei.
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• intrebare pentru cei care au facut de curand ITP sau cunoscatori: asta vara m-au sunat cei de la dacia cum ca sa introdus o lege noua si ca trebuie sa imi inlocuiasca centurile de pe spate cu unele cu prindere in 3 puncte , din comoditate sau "lasa ca merg si astea care sunt acum" nu m-am dus , stie careva daca am vre-o problema la ITP ca nu am aceste centuri pe spate?
                  cu respect!
                  Logan

Comment

• nu
                    la doamna lege zice clar "dispozitivele de siguranta montate de producator"
                    in rest nu ai nici o treaba
                    si daca zice faci programare in orce service dacia si ti le schimba [polita spate ]
                    baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• merci mult man , mi-ai luat o piatra de pe inima :P, sper ca nu fie nevoie ca m-am chinuit mult sa pun difuzoarele pe spate si banuiesc ca la montaj trebuiesc date jos
                      Logan

Comment

• Daca am toba sport nu trec itp-ul nu?imi expira itp-ul anu asta....

Comment

• Daca iti masoara nivelul de zgomot,nu treci,dar in normativ nu exista aceasta proba,trebuie sa constate vizual daca toba este omologata.Daca inspectorul care face ITP-ul constata ca este neomologata,te poate admite,dar precizeaza in raport ca ai avut un element neomologat,care nu periclita siguranta circulatiei,adica o defectiune minora.Daca esti oprit in trafic si se constata ca te-a atentionat,se poate merge pana la anularea ITP-ului.La ITP exista posibilitatea acum, sa te admita cu defectiuni minore,care sunt consemnate pe raport dar tu trebuie sa le remediezi imediat.
                          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Cine imi spune o statie ITP autorizata in Pitesti unde inspectorii sunt de treaba,multumesc anticipat

Comment

• dan.gutu, trec si eu itp-ul fara catalizator ?

Comment

• @72dcu: Pe exercitiu, dupa intersectia semaforizata de urci in razboieni, pana in Kaufland e un service micut in care nu ai nici o treaba. Te trec oricum ai avea masina.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google