MCV-isti........

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [QUOTE=vyoangel;472568]Salut, nu am ppus parasolar, pentru ca am avut tot parbrizul si geamurile din fata tonate in negru (cu folie) si dupa ce am scos folia de pe parbriz si geamuri fata, nu mi-am mai pus parasolar.

Comment

• salut ...!ma prezint si eu sunt robert cu mcv de 55040km fix nu am facut mari modificari dar in viitor voi face...

Comment

• care stie cum sa cresc temperatura apei la diesel?

Comment

• Pe vremuri, la vechile Dacii 1300, era la moda ca iarna sa pui un carton mai gros pe jumatate de radiator pentru a creste temperatura, mai e valabil la Loganuri mai ales la dci? A incercat cineva?

Comment

• Ar fi culmea sa mai punem carton la cati bani am dat pe masina!

Comment

• eu am vazut in Ramnicu Valcea un Citroën cu un fel de "imitatie de pile" care acoperea grila radiator... deci se poate...
              sigpic

Comment

• Atentie mare daca vreti sa acoperiti grila radiatorului sa nu o acoperiti integral, deoarece va fierbe motorul daca nu mai are pe unde "respira" masinuta ... offtopic ... sorry :-)
                http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

• Originally posted by tedugoromania View Post
                  Pe vremuri, la vechile Dacii 1300, era la moda ca iarna sa pui un carton mai gros pe jumatate de radiator pentru a creste temperatura, mai e valabil la Loganuri mai ales la dci? A incercat cineva?
                  nu vad rostul de acoperire a grilei
                  incalzirea funtioneaza perfect
                  sigpic

Comment

• Originally posted by tedugoromania View Post
                    Pe vremuri, la vechile Dacii 1300, era la moda ca iarna sa pui un carton mai gros pe jumatate de radiator pentru a creste temperatura, mai e valabil la Loganuri mai ales la dci? A incercat cineva?
                    Pai voi vreti sa se incalzeasca mai repede,deci degeaba ii pui carton la radiator ca si asa apa din motor nu trece in radiator pana nu se incalzeste bine termostatul, deci cartonul e egal cu zero

Comment

• Si la dacia veche daca aveai termostatul bun, nu aveai nevoie de cartoane. Apa nu trebuie sa intre in radiator pentru racire decat cand apa trece de 90 grade (sau la cat dechide termostatul). Daca termostatul e defect, nu poate sa creasca temperatura apei, deoarece intra apa in radiator si o raceste imediat.

Comment

• Originally posted by adicata2003 View Post
                        Si la dacia veche daca aveai termostatul bun, nu aveai nevoie de cartoane. Apa nu trebuie sa intre in radiator pentru racire decat cand apa trece de 90 grade (sau la cat dechide termostatul). Daca termostatul e defect, nu poate sa creasca temperatura apei, deoarece intra apa in radiator si o raceste imediat.
                        parca erau si termostaturi care deschideau la 95 grade la vechea dacie

Comment

• pai la DCi motoarele se incalzesc mai greu ... lu tata acum dupa ~100 km de mers constant cu 80-90 (mers la consum) nu i s-a incalzit ... dar cand a ajuns sa urce pe munte imediat i s-a incalzit ... deci cred ca daca vrei sa incalzesti motoru mai repede mergi 20km normal si dupaia o calci vro 2-3km si cred ca ar trebui sa se incalzeasca ...

Comment

• Ma gindeam la o solutie pentru oras, ca sa se incalzeasca mai repede, la drum se incalzeste, dar nu acolo e problema ci pe trasee scurte.

Comment

• spatiu logan mcv

salutare! o intrebare scurta la care necesit un raspuns cat mai rapid...cam ce loc ramane intr-un logan MCV cu 7 locuri pentru depunere de bagaje in cazul in care se folosesc toate cele 7 locuri din dotare? multumesc! ;)

Comment

• depinde unde-i duci pe toti,ptr. germania iti trebuie si o remorcuta ,daca ii duci o statie ,intra o cutie de scule , lanturile,lopatica si saculetul de nisip si poate o trusa de machiaj a nevestii,glumesc desigur ,spatiul de incarcare se reduce la minim dar doua valijoare de dimensiuni medii incap ,mai inghesuite.
                                http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google