Ceva nou sub soare ?! Eu am timp luna aceasta -iulie- pentru concediu de odihna (maxim o saptamana), desi mi-ar ajunge si trei zile, iar perioada este 16.07 -> 18.07 sau 30.07 ->01.08.2010. Trei zile spun ca sunt de ajuns pentru o intalnire a Mcv-istilor, nuu ?! Astept raspuns de la voi dragi colegi ... numai bine :-)
MCV-isti........
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salut MCV'istilor! Am ceva pt. voi: http://www.loganclub.ro/forum/vand_a...7.html?t=24727If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
inca mai lucrez la intalnirea MCV-istilor si dupa cum merg lucrurile nu prea reusesc deocamdata sa rezolv ceea ce miam propus.Daca nu reusesc tot o lasam ptr. la anul care in mod sigur se va tine.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
ma inscriu si eu pe aici cu un MCV de 1.6, 16V, B-18-FGO.... eu sunt din Sibiu, insa masina se poate vedea mai mult prin nordul tarii. Nu am poze, si mi-e rusine sa pun, ca as putea face reclama la scoala de zbor cu motodelta.... oricum, cine e de pe langa vatra dornei, sau zona respectiva, l-ar putea intalni pe drum...In fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu
Comment
-
Salutare colegi MCV-isti sunt FLORIN din Petrosani HD posed un Ambiance din 2007 decembrie ,gri platine la care am facut o multime de modificari de la starea de baza
Comment
Comment