If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cumpar utlimele banchete spate de la mcv 7 locuri....cine ma ajuta ?
Sau cine a modificat alt model de bancheta de la alta marca sa posteze aici imagini....
"Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."
sunt de la malul marii,, acum mi-am facut cont pe acest site si sunt posesor de MCV din 2007,, sunt foarte multumit de el /.. pe logan daca ar fi pus sigla de Mert. sau orice alta pricopsenie mamaaaa doamnnne ce masina tare ..........
pai.......daca nu te ajuta colegul te ajut eu ,dar se da setul complet,inclusiv centurile cu cotiere si prinderi dar cu plasticurile la schimb ,daca nu sunt zgariate,iar pretul este pe masura ,sunt doar carate dupa mine ,nu purtate . 300 e.transportul nu intra in acest pret.
Salut @adonis33 sa iti raspund la intrebare ca poarta sunt tot eu adica eu sunt pretutindeni .............................daca nu te rezolva Dan @blackufo te pot ajuta si eu.A3A bancheta 6-7 locuri mcv lighean.
MCV Laureat gri comet 1,6 8v din decembrie 2011 , 4000km
Momentan nu pot exprima o parere vis-a-vis de masina asta avind in vedere ca are putini km ,insa din experienta anterioara cu un logan 1,4 laureat cu care am deja 220 mii km ,banuiesc ca voi fi multumit si de asta .
Drumuri bune fara evenimente neplacute va doresc.
Last edited by zamutorent; 24 February 2012, 23:38.
MCV prestige 1,5 dci 85 cp 5 locuri, negru iunie 2010 ,11500km folii negre omologate,pozitii led smd genti al (aluminiu vara,aluminiu iarna) momentan foarte multumit,pe viitor carlig remorcare,leduri smd la nr si plafoniere si faruri cu lupa angel aye s ixenon.
salut cine doreste sa ma ajute si pe mine , deci imi trebuie niste poze cu un mcv 7 locuri unde vine pozitionata bancheta cu locurile 6-7 ,mai precis sistemul de prindere al banchetei de caroserie ,fiarele acelea ce sunt sudate sau clipsate de caroserie multumesc.
salut! ai toate fiarele acolo in podea se prind si se scot foarte usor nu-ti face griji!
Posesor MCV 1.6 16v Laureat din 2007
Vopsea Subaru blue ridge, kit tuning original, scaune BMW piele, volan Renault Sport Sabelt, schimbător Sparco, boxe și tweetere Focal, rame aeratoare și mască vopsite. Mai urmează...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment