Originally posted by adicata2003
View Post
MCV-isti........
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by florin_razvan View PostCam cu astea ma laud eu......
Comment
-
Mcv,rosu passion,1.6 16v,iulie 2008,mici modificari,46000 km,fara probleme.Attached Files
Comment
-
Logan MCV offroad
Originally posted by Petrix View PostMcv,rosu passion,1.6 16v,iulie 2008,mici modificari,46000 km,fara probleme.
Comment
-
ieri a fost bagarea in seama deci am scuza :> tot 2006 noiembrie e si al meu ...doar k am 48.000km si e 1.6 8v si lam chinuit si eu prin munti si paduri si florin are dreptate :> zilnic sofer de mcv ....am mers 65 km cu un ford focus break .....si am atins pragurile de 2 ori
Comment
-
Originally posted by florin_razvan View PostDap..... Arata bine ;)....dar erai la 2m de asfalt..... Nu fac bascalie, dar eu chiar l-am "chinuit" pana la cabana Piatra Arsa, secondat de un tanar cu un Nissan Patrol care s-a mirat ca MCV-ul poate trece peste obstacole destul de usor.....avand garda la sol mai mare decat alte marci din clasa ei...deh, din spate se vede mai bine decat din interior ;) Dar mi-am propus sa-l duc langa "batranele doamne" Babele, poate se hotarasc cei de la DACIA/RENAULT sa produca in serie acel LOGAN STEPPE pe care-l astept....inainte sa ma hotarasc sa-mi iau LADA Niva ;)
Comment
-
mcv
Salut ,
Dupa lungi asteptari am primit si masina mult dorita.....Mcv 1,5 dci 85cp laureat.Am primit masina pe 22-05-2009 si pana azi am aproape 1200 km...Pana acum i-am pus alarma discovery cu pager,senzori spate si folie llumar si maine sper sa ii montez si o cotiera...
Comment
Comment