Inca astept sa vad spiritul de mcvisti in voi si sa veniti la regionala de la Brasov.Aveti locuri de parcare speciale si tratament special made by MCV.
MCV-isti........
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Am uitat in totalitate de poza MCV-istilor..ne-am amintit duminica inainte de plecare.. doar 4 au mai apucat sa fie pozate...
_DSC0506.jpg_DSC0507.jpg_DSC0508.jpgsigpic
Comment
-
Fane din cate stiu ai mai facut si la alte mcv-uri poze dar nu le-ai postat ... te-am surprins cand fotografiai si masina mea ... astept raspuns ...
Pt. sebi : "... Aveti locuri de parcare speciale si tratament special made by MCV... " nici urma de asa ceva ... data viitoarea vei fi penalizat, cel putin din partea mea ...
Comment
-
-
Nu avem de ce sa il penalizam pe Sebi, trebuie sa recunoastem ca a fost o regionala foarte reusita, si surprizele chiar au fost reusite. Cred ca nimeni nu se astepta la proba de desfacut roti sau la proba de tras cu arcul pentru fete. Cred ca este singura regionala la care organizatorul s-a gandit si la prietenele noastre, sa nu se plictiseasca cat noi stam pe langa masini. Iar petrecerea de sambata seara a fost super. Nota 10+ pentru organizatori.
Comment
Comment