Mihaitza...ce mai vrei sa mai modifici la ea??
MCV-isti........
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
MCV 1,6 MPI _Laureate + GPL ,an fabricatie ...decembrie 2007 , 132000 km ,am schimbat 2 bielete directie , 1 pivot dr, 2 seturi anvelope.....
In general sunt multumit de masina dar lasa de dorit la toate plasticele din interior.....se zgarie foarte usor...asta cred ca ati observat si voi.....
Sunt in schimb mult mai stabile decat Loganul clasic si are un volum imens pentru bagaje+pasageri.....Last edited by adonis33; 30 January 2012, 20:32."Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."
Comment
-
-
am vrut sa le iau eu dar l-am lasat pe colegul ,cred ca era de pe la Pitesti,Ploiesti .......nu mai stiu ,stiu ca era pretul fff bun ,100-150.
salutari Fane ,cand ma treci prin centru da un bip , 0726218407 dan ,toate bune ,tuturor MCV-istilor .
Comment
-
salut cine doreste sa ma ajute si pe mine , deci imi trebuie niste poze cu un mcv 7 locuri unde vine pozitionata bancheta cu locurile 6-7 ,mai precis sistemul de prindere al banchetei de caroserie ,fiarele acelea ce sunt sudate sau clipsate de caroserie multumesc.
Comment
-
incerc sa fac poze dar sa mai treaca umpic din codul asta portocaliu, umpic de rabdare ,poate ai vre-un drum si iti arat live.....oooooosi pentru-ca este primul post al tau , bine ai venit ........
Comment
-
Comment
Comment