Bine ai venit pe forum ! Ce nu inteleg eu e ce e cu cele 3 subwoofere din spate .. lumineaza-ma te rog
MCV-isti........
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Fără discuții alege Polyglass. Eu am Focal IS130 pe față și IC130 pe spate. E vorba despre noua serie Integration de la Focal, cu tehnologia de pe vechea serie Polyglass. Eu am avut Access pe mașină și nu-mi pare rău de înlocuire. Cu toate acestea, până și Access-ul mătură pe jos cu majoritatea soluțiilor de pe piață, Focal fiind "tata lor" fără îndoială.
P.S. Vezi că la Polyglass ai nevoie de amplificare, pe când Access-ul merge bine și fără.
P.S. Mâine îmi vine head-unit-ul: Pioneer DEH-8400BT (vârf de gamă Pioneer pentru 2012). Și încă ceva, azi mi-am pus jante pe 16 inch, model renault luxor.
Comment
-
Salut!
Sper sa reusesc sa imi gasesc si eu un MCV la second bun cat mai repede, cu toate ca nu o sa il folosesc eu foarte mult. Cel mai mult il va folosi tata. Eu mai rar.
Cele pe benzina vad ca se gasesc mai greu.Last edited by angelblack; 7 May 2013, 12:44.
Comment
-
Salut! Logan Mcv Ambiance 1.6, 5 locuri 85cp , Albastru Mineral , 7 Aprilie 2008 cumparat. 50700 km actuali , dintre care 45000 facuti in orasul Pitesti.
Comment
-
-
Originally posted by DoruOne View PostSalut! LOGAN MCV Prestige 1.6, 16V 5 locuri 105cp , Albastru Extreme , 27 iulie 2010 cumparat. 30500 km pana in prezent.
P.S. Imagini nu am dat de cap sa inserez,poate ma lamuresc si adaug si imagini
[/IMG]
Comment
-
Salutari tuturor noilor si vechilor posesori de MCV...cat mai putine evenimente si cat mai multi Km cu bijuteriile MCV....
Sper ca ne vom vedea/revedea in 2-4 Mai 2014 la Regionala Logan Club Kronstadt....cu cati mai multi.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
Comment