dragi colegi de forum ,haideti prin intermediul acestui nou thread sa vedem cati suntem si cum ne arata loganele ,puteti sa o luati ca un recesamant ,asa putem afla cati din membri Logan Club sunt posesori de MCV-uri ,eventual sa construim rapid o legatura intre toti posesorii de MCV. sparg gheata , locatie Agnita/Sibiu MCV rosu passion 2006, 22000km
MCV-isti........
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Gri comete, Martie 2008, 27.000 km
ResitaAttached FilesLast edited by Iulian; 7 March 2009, 21:58.
-
sigpic
Comment
-
ma numesc angel sunt din turda si am un mcv 16 valve,septembrie 2008,19 000km pana acum,poze am foarte putine dar o sa fac si o sa atasez,imbunatatiri:folie toate geamurile,aparatori de noroi,protectii aripi,cotiera
Comment
-
SAlutare MCV`isti !! )))
Sal !! Am si eu un Logan MCV Laureate motor 1.6 90 cp culoare rosu passion din 2008 .. momentan nu i-am facut prea multe schimbari .. dar am timp .. pot sa spun ca sunt foarte multumit de el .. dar siongura suparare care o am e ca in Ploiesti nu se gasesc accesorii pt el .. dar in vara vreau sa ma duc pana la Mioveni .. bafta all !!
Comment
-
Salut ! Sunt Tudor din Iasi, am un Logan MCV din decembrie 2007 ( 1.5 Dci / 85 CP / Laureate ) si am pus pe ea folie Llumar, MP3 player, Bi-Xenon, cotiera, aparatori noroi fata+spate si ma gandesc si la niste jante si niste scaune mai comfortabile pt. pasagerii din fata !!! Am cumparat si o solutie pt. polish de culoarea masinii ( rosie ) si sa vad cum va iesi ( mai astept caldura - cred ca prin mai / iunie mai sigur ) !!! Bafta !!! :-)
Comment
-
doar 9 MCV-uri in tot clubul ?curioasa treaba.......
Comment
-
MCV 7 locuri 1.6 16 V albastru mineral LAUREAT
13000km din martie 2008 ORADEA
mp3,AC. ,aparatori noroi, aparatori aripi,deflectoare aer,cotiera,senzori parcare,spatiu depozitare plafon. Toate originale dacia. din pacate nu am poze dar sper incurand.
Felicitari BLACKUFO ptr. treath Excelenta idee!
Comment
Comment