multumesc , .......recunosc ca noi ,posesori de Logan MCV suntem o categorie mai aparte ,respecte tuturor.........
MCV-isti........
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by blackufo View Postmultumesc , .......recunosc ca noi ,posesori de Logan MCV suntem o categorie mai aparte ,respecte tuturor.........
Daramite eu. Eu nu m-am suit in Logan berlina decat in locul din spate, si ala era taxi.
Acum umblu cu un pickup 1.5 dci 85, mai am un Van 1.5 dci dar si un:
MCV Laureate 5 locuri, Albastru egee, 1.5 dci 70, octombrie 2006, 57000 km, nici o modificare in afara de jantele OZ cu gume 205/55/16 care o ajuta la druim.
Multa bafta tuturor!
@MihaitzaMCV - ai incercat la IPSO Ploiesti. Mie in Bucuresti mi-au adus barele pavilion pt. un Clio 3 in 36 de ore?Last edited by detail; 14 March 2009, 03:17.
Comment
-
MCV 1.5 dci, februarie 2008, 80 000 km
7 locuri, full electric, model laureate, plus multe imbunatatiri
Galati
Comment
-
Sal !
MCV 1.6 MPI , martie 2008 , 78000 km
7 locuri , model laureate , sunt foarte multumit .. am mers si cu berlina dar cu MCV am mult mai multa stabilitate .. in special pe curbe !!
B-81-SWG Ploiesti !!
Sal !
MCV 1.6 MPI Rosu Passion , martie 2008 , 78000 km
7 locuri , model laureate , sunt foarte multumit .. am mers si cu berlina dar cu MCV am mult mai multa stabilitate .. in special pe curbe !!
B-81-SWG Ploiesti !!
Comment
-
Tm 52 xxx nov 2006
Mcv, 7 locuri, blue marine, 1,5dcI, 53000 kmocse-mob Timisoara... Mobila la comanda !
Comment
-
Originally posted by Cupi View PostMCV 1.5 dci, februarie 2008, 80 000 km
7 locuri, full electric, model laureate, plus multe imbunatatiri
Galati
scuzama-...astea sunt doar niste loganuri si atat...
Originally posted by XSorynX View Postlogan mcv, 7 locuri, albastru, 1,5 DCI 85 cp, nici o modificare super multumit de masina
numai bineocse-mob Timisoara... Mobila la comanda !
Comment
-
Salut
1.6 MPI 7 locuri, sunt f multumit; este masina cea mai potrivita pentru familia mea. Singurul regret este ca am luat-o pe ultima suta de metri (BNR tocmai schimba conditiile de creditare) si nu e 16V. Are deja 14.000 km (luata in noiembrie 2008) si merge f bine. I-am schimbat jantele, mai vreau sa pun folie pe geamurile din spate, carlig si o chestie care sa acopere portbagajul cand banchetele din spate sunt stranse.Attached Files
Comment
-
salutatre mcv gri platina 1,5 70 cp + cip iulie 2007 43000km multumit bafta la toata lumea si multi km fara probleme
kiar asa putini suntem noi astia cu logan mcv?
toata lumeaaaaaaaaaaaaa la recensamant!
kiar asa putini suntem noi astia cu logan mcv?
toata lumeaaaaaaaaaaaaa la recensamant!
Comment
-
Originally posted by TM52XXX View PostLa ce spui tu full electric?...merci...la geamuri fata -spate si oglinzi...sau vrei cumva sa o vinzi?
scuzama-...astea sunt doar niste loganuri si atat...
Asta da exemplu...tot respectul...si nu are full electric
Nu vreau sa o vand, dar tu vrei sa jignesti, o zi buna LoganClub!
Comment
Comment