Salut la toti. Din pacate nu am 18 ani pt a detine permisul de conducere,dar cu toate aceste parinti mei detin un logan MCV Laureate 5 locuri 1.5 dCi 70 CP pe care ,din bani economisiti de mine pentru "pachetelul" de scoala,am mai facut cateva modificari neimportante..... Folie pe geamuri(inafara pe cele din fata),pleoape(le-am dat jos ca mi s-a furat una)......si parca mai era ceva dar nu mai tin minte exactD ....oricum mai am cateva planuri;)) la ea. Ma gandesc sa ii "modific" interiorul, sa ii lipesc folie tip carbon pe bord,si usi....daca sunt alete ideei va rog ajutati-ma;)) ...
MCV-isti........
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
de unde ai luat stikerele dintre usa din spate si geamul de la portbagaj
Originally posted by blackufo View Postdragi colegi de forum ,haideti prin intermediul acestui nou thread sa vedem cati suntem si cum ne arata loganele ,puteti sa o luati ca un recesamant ,asa putem afla cati din membri Logan Club sunt posesori de MCV-uri ,eventual sa construim rapid o legatura intre toti posesorii de MCV. sparg gheata , locatie Agnita/Sibiu MCV rosu passion 2006, 22000km
Comment
-
ai pm ,vad ca ii primul post , ai nimerit exact unde trebuia , bafta si spor la treaba, scuze de off topic ,deci mai putem numara un membru cu mcv,
Comment
-
Salutare MCV-isti. Masina mea este un MCV Ph2 luata in mai 2009 , acum cu 3000 km. Pana acum multumit de ea. Am observat o chestie, MCV Ph1 are la balamalele de la usile din spate niste protectii de cauciuc, masina mea nu are asa ceva. Asa sunt toate modelele Ph2? sau doar a mea e asa.
Comment
Comment