deci astept ,hai curaj ,ca timpul trece...
MCV-isti........
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salut. Eu sunt din Braila... scrie si la locatie si as veni cu placere daca voi putea. Ca loc de intilnire as propune un camping la munte sau la mare unde sa pot intinde cortul si sa facem o tabara de ... cite masini se vor stringe. De exemplu la Soveja exista un astfel de loc de campare FREE dar si fara utilitati. Apa potabila la izvor si restul... Nu stiu citi accepta astfel de conditii. Pentru mare as propune Hanul Piratilor. Are loc mult si ne putem desfasura in voie.Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.
Comment
-
da da hadeti ,sau nu vreti sa facem o intalnire a mcv-istilor din tara ...
scrieti locatia si o data ,cand sa fie intalnirea .
01.sebi8ta-MCV 1.6 16v-August-Brasov sau Eforie
02. MihaitzaMCV 1.6 8v - in august e bine ..
03. ice
04. tvstar1
05......
05......
100 +...blackufo
speram sa fim multiUn elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Da da hadeti ,sau nu vreti sa facem o intalnire a mcv-istilor din tara ...
scrieti locatia si o data ,cand sa fie intalnirea .
01.sebi8ta-MCV 1.6 16v-August-Brasov sau Eforie
02. MihaitzaMCV 1.6 8v - in august e bine ..
03. ice- fagaras august
04. tvstar1
05......
05......
100 +...blackufo
propuneti ca timpul trcesigpic
Comment
-
si eu ca la urma
la inceput toata luma s-a prezentat...ma rog...mai mult masina
iulian(bebita) iasi
logan laureate 1.6 16 valve, gri platini,5 locuri, ac, abs bosch, cd,si...nu mai stiu
...ce are un laureate din octombrie 2008...are vreo 31 000 kilometri...din pacate pana akuma am schimbat placute frana si trebuie bucsele... in schimb bun
spatios a si au incaput 15 persoane in el
Comment
-
parerea mea, ar trebui sebi sa deschida un thread nou cu titulatura de intalnirea nationala a MCV-istilor nr . 1 si pe acest thread sa se continuue cu prezentarea masinilor sa a forumistilor care au mcv . nu de alta dar s-o cam mestecat toate , cred ca se poate...........
Comment
-
de ce nu se stabileste locatia dupa alte criterii? de ex. poate sa aiba un cuvant in plus clubul cu cei mai numerosi mcv-isti din tara ,si acolo sa se tina aceasta intalnire , o parere.
Comment
Comment