La aceasta varianta bancheta spate este total rabatabila?are cineva o poza sau idee care ar fi spatiul util creat?
MCV cu 5 locuri
Collapse
X
-
Originally posted by RamboXLa aceasta varianta bancheta spate este total rabatabila?are cineva o poza sau idee care ar fi spatiul util creat?
Pot dormi doua persoane lejer (cu picioarele intinse!!) asa ca.. adio cort!
Comment
-
eu unul sunt f dezamagit de calitatea tablei.....acum o luna jumatate a cazut o grindina si mi-a facut capota fata varza.....dar pavilionul nu a patit nimic.
in plus de asta am 8000km ,iar pe drumuri cu ceva gropi (nu prea mari) tzopaie de inebunesti....http://hondafan.etp.ro/gallery/v/irinelvalcea/
VAND HONDA ACCORD I-CTDI
Comment
-
Uite aici niste modele de suporti de schiuri care merg montati pe orice masina...la fata locului se poate face proba si daca sunt ok le cumperi daca nu nu...
Sau pentru a ajuta la prinderea suportilor in functie de ce tip gasesti se mai pot folosi barele transversale pentru MCV.Attached FilesLast edited by valeriuciprian; 30 January 2008, 06:45.sigpic
Comment
-
Originally posted by anubis nou View PostAm barele de mcv deasupra si vreau sa prind de ele suport de schiuri.
Comment
-
-
Sunt fix alea din Configurator culorile disponibile pentru Romania. Si a fost candva si Bej Toundra.
Comment
Comment