Kit Adventure

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sunt doua modele de kit SUV, unul negru, care apoi trebuie vopsit dupa dorinta clientului si unul argintiu din fabricatie care poate fi folosit ca atare. Mie personal acesta mi se pare cel mai frumos, potrivindu-se perfect la masinile de culoare inchisa. Pretul l-am dat pentru acesta din urma, pe care vreau sa-l montez pe masina personala...

Comment

Dflorin fa-i si tu niste poze te rog mult si dupa montare si la piese si pe masina , si eu as vrea asta negru , dar cum se monteaza se lipesc? Tiai luat si ornamentele alea ptr usile din spate? Pretul e fara montaj nu?

sigpic

Comment

Omul a zis ca l-a luat pe ala argintiu, din cate am inteles.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Da am postat eu gresit si nu mai pot edita...

sigpic

Comment

Da, l-am luat pe cel argintiu... sper sa-l pun pe masina luni sau cel tarziu marti si apoi o sa postez niste poze.

Originally posted by SoNyKeL View Post
            Dflorin fa-i si tu niste poze te rog mult si dupa montare si la piese si pe masina , si eu as vrea asta negru , dar cum se monteaza se lipesc? Tiai luat si ornamentele alea ptr usile din spate? Pretul e fara montaj nu?
            SoNyKel, daca doresti o sa-i fac niste poze si inainte de montaj. Acum in service mai este doar un set negru, ca au venit doua buc. cu caracter promotional, de lansare a produsului. Pana acum la uzina se gaseau doar cele cinci componente separate si daca le adunai preturile sareau de 1000 euro cu TVA. Acum o saptamana insa au venit astea doua bucati la superpret si abia am reusit sa pun mana pe unul dintre ele...In ceea ce priveste pretul asa e, fara montaj.
            Montajul se face cu niste eclise ce vin in set si cu chit monopac ( de acela cu care se lipeste si parbrizul ) fara perforarea caroseriei.
            Last edited by andrei; 29 March 2008, 23:13.

Comment

Iata si poze...inainte de montaj

...Si dupa montaj pe masina.....
              Attached Files
              Last edited by andrei; 5 April 2008, 21:07.

Comment

Fain fain
                ...de doi lei :p

Comment

Arata frumos! Parca vad ca o sa-si ia si Sony dupa ce vede pozele astea.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Mi-as lua dar de unde bani

sigpic

Comment

Eu nu inteleg pe bara fata cate bucati au fost montate? Deci bucata de la mijloc alea 2 mari pe colt , dar proiectoarele cum de au iesit gri?

sigpic

Comment

E foarte simplu, am vopsit cu gri platine spoilerul original in zona adancita din jurul proiectoarelor, exact ca in poza din pliantul de accesorii Dacia...

Oricum, daca vreti sa va cumparati si voi "Kitul SUV" , asa cum se numeste el in brosura de accesorii Dacia, va sfatuiesc sa cumparati kitul nevopsit si apoi sa il vopsiti dupa dorinta, asa cum am facut eu, pentru ca kitul gata vopsit este si mai scump, si de o calitate mai mult decat indoielnica a vopselei: se vede pur si simplu plasticul negru prin ea, nu are strat protector de lac, intr-un cuvant arata oribil dupa parerea mea....
                        Last edited by andrei; 6 April 2008, 11:40.

Comment

Eu cred ca o sa-mi cumpar versiunea neagra , ptr ca a mea e deja gri si cred ca pe negru ar pica mai bine... dar protectiile alea pentru usile spate? Nu tiai luat?
                          cu pragurile cum e? A scazut mult garda la sol?

sigpic

Comment

Intr-adevar negru ar arata super pe masina gri.Insa chiar daca il iei negru, eu tot cred ca merita vopsit, sa nu-l lasi asa simplu cum e el din fabrica pentru ca il scoate foarte mult in evidenta o vopsea neagra, acoperita cu lac.Daca vom avea vreodata ocazia, la vreo intalnire, o sa vezi cum mi-au iesit pragurile vopsite cu negru pe capete...arata super.
                            In ceea ce priveste protectiile de usi spate nu sunt inca hotarat, parca imi place mai mult asa cum e acum, nu sunt prea incantat de cum arata din spate Steppe Concept.

Garda la sol nu este scazuta aproape de loc;asa cum sunt ele montate, pragurile coboara garda cu maximum 2 - 3 cm, nici nu am bagat de seama asta....
                            Last edited by andrei; 6 April 2008, 19:15.

Comment

Da bine , totusi 2-3cm pentru mine conteaza , am niste borduri inalte cu care ma cert la coborare plus daca mai am si marfa ceva... in fine cand ma duc la revizie o sa vad si eu preturile si etc...

sigpic

Comment

Am eu un logan mcv cu kit adventure dar din pacate nu stiu preturile pentru ca am cumparat loganul second hand si era cu tot cu kit
                                nu am avut timp sa fac poze dar este biege sable si kit argintiu
                                sigpic
                                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google