Kit Adventure

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dflorin69 View Post
    Sunt doua modele de kit SUV, unul negru, care apoi trebuie vopsit dupa dorinta clientului si unul argintiu din fabricatie care poate fi folosit ca atare. Mie personal acesta mi se pare cel mai frumos, potrivindu-se perfect la masinile de culoare inchisa. Pretul l-am dat pentru acesta din urma, pe care vreau sa-l montez pe masina personala...
    se mai gasesc in iasi as fi interesat si eu de kit

Comment

Se mai gaseste kitul?

Comment

pentru PH2 inca nu exista nimic avem de asteptat
        1.6 MPi Icy White

Comment

salutare stie cineva daca am probleme cu politia daca pun roti mai mari, adica 205/55/16?eu cred ca trebuiesc omologate nu?

Comment

In principiu ai dreptate, trebuie omologate. Dar ar fi fost bine sa le fi omologat TUV in Germania. La noi ar trebui sa faci omologare de tip, ceea ce cu toate amenzile pe care le vei lua, nu o sa o amortizezi.
            Asa ca ai mai multe posibilitati:
            1. Nu-ti pui rotile si nu vei sti niciodata ce ai pierdut;
            2. Iti pui rotile, nu faci pe nebunul in trafic si daca ai bafta nu te opreste niciodata nu Garcea sa te intrebe de sanatate. Aici exista trei subpuncte:
            2a. Te-a oprit si ai facut-o atat de groasa incat nu mai vede rotile - deci ai avut din acest punct de vedere noroc;
            2b. Te-a oprit "de control" si dupa multe cautari inutile vede rotile - ghinion;
            2c. Este supermeserias si te vede de la distanta ca esti "tunat", deci te opreste - ghinion.
            Pentru punctele 2b si 2c, platesti amenda, pui roti 185/65/15, iti iei talonul inapoi.
            Eu am circulat xx ani cu jante de 14" de Aro 10 pe 3 Dacia Break si din 2006 cu jante de16 pe 2 LGN.
            Nu mi-a luat nimeni niciodata talonul din acest motiv. Cu toate ca as dori sa fie ca in Germania....

Comment

Salutari...imi spune cineva unde se gaseste de cumparat acest body kit pe logan mcv ..
              Multumesc!
              Allways on the move ...
              http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

Comment

nu s a mai postat despre asta de doi ani pe aici..uitati va si voi la date
                sigpic

Comment

mihai incearca la reprezentanta dacia...dar va fi destul de scump

Comment

Originally posted by - Geo - View Post
                    nu s a mai postat despre asta de doi ani pe aici..uitati va si voi la date

Am postat ca ma intereseaza un body kit si am vazut ca topicul nu e inchis

Originally posted by - Loganu -
                    mihai incearca la reprezentanta dacia...dar va fi destul de scump
                    Merci ...asa am sa fac...va spun si voua ce imi zic ei ...

Multumesc!
                    Allways on the move ...
                    http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google