LOGAN MCV-culoare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LOGAN MCV-culoare?

Buna ziua! Vreau sa`mi fac comanda de un logan mcv..cu geamurile ionizate(evident negre)si nu stiu cu ce culoare sa iau masina..as vrea sa stiu daca negru iar sta bine..pt ca n`am vazut niciodata una neagra..sau poate alta culoare care iar sta bine cu geamurile ionizate!astept pareri! mc:*

La cat e MCV-ul de "haram"(mare) daca iti iei o culoare inchisa vei sta toata ziua prin spalatorii(asta daca iti place ca masina sa arate impecabil) asa ca recomand gri platine,care se intretine mult mai usor.Iar in combinatie cu ionizarea arata super.
    Ionizare neagra?Ionizarea nu e "culoare" tip oglinda...mai inchisa putin?
    Last edited by valeriuciprian; 29 March 2009, 06:31.
    sigpic

Comment

pai daca vrei sa se vada bine cu geamuri ionizate(geamurile ionizate nu sunt negre sunt un gri) ia culoarea gri platine
      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

recomand ceva in dungi sau in picatzele...

sigpic

Comment

Pai daca il vei spala des, ia noir narce. Daca nu, gris basalt
          sigpic
          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Ionizarea inseamna aspectul geamurilor tip oglinda, nicidecum negru.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

??????????

Originally posted by silent View Post
              Buna ziua! Vreau sa`mi fac comanda de un logan mcv..cu geamurile ionizate(evident negre)si nu stiu cu ce culoare sa iau masina..as vrea sa stiu daca negru iar sta bine..pt ca n`am vazut niciodata una neagra..sau poate alta culoare care iar sta bine cu geamurile ionizate!astept pareri! mc:*

M`am gandit mai bn..si precizez ca as prefera una dintre culorile urmatoare: negru(noir nacre)..gri platine..sau (bleu marine)=>aseara am vazut`o pe strada si era super! ..si mai precizez ca ma intereseaza doar aspectul..nu de cate ori trebuie so spal!:P mc de comenturi..mai astept!:*

???????????

M`am gandit mai bn..si precizez ca as prefera una dintre culorile urmatoare: negru(noir nacre)..gri platine..sau (bleu marine)=>aseara am vazut`o pe strada si era super! ..si mai precizez ca ma intereseaza doar aspectul..nu de cate ori trebuie so spal!:P mc de comenturi..mai astept!:*
              Last edited by silent; 29 March 2009, 12:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

eu zic gri comete! cu geamurile negre arata foarte tare!!! e un pic sensibila dar daca nu te intereseaza numarul de spalari....
                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Comment

de blue marine nu prea se vorbeste de bine, nu stiu de ce. pe un alt topic unde cineva vroia sa isi ia un logan sh i s-a sugerat sa fereasca aceasta culoare. eu in locul tau as lua negru, pentru ca este o culoare mai rara deocamdata. griuri gasesti la tot pasul, mai ales pe mcv
                    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

parerea mea ,ionizarea se imbina bine cu un gri platin,dar folia merge pe rosu super bine...........
                      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Originally posted by andrei View Post
                        Ionizarea inseamna aspectul geamurilor tip oglinda, nicidecum negru.
                        am vazut pe un polo geamuri ionizate, de culoare albastru, si tot tip oglinda era.
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Eu zic negru si folie neagra inchisa de tot si fata si spate nu ionizate, si o sa arate super .... stil mafiot ce sa mai .......
                          sigpic

Comment

Am eu bleu marine si pot sa zic ca nu e nevoie sa stai cu ea mereu la spalatorie ... si e frumusica culoare acu depinde de gusturi ... la belu marine daca vrei sa ii tragi o dunga neagra pe toata capota si pavilion se vede bine nu cum ai vedea daca tragi "dunga" pe o culoare inchisa ....

Comment

ii treage o dunga alba. si se vede mai frumos. alb+negru

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google