Originally posted by alindrgn
View Post
LOGAN MCV-culoare?
Collapse
X
-
exact...de aceea ziceam ca negru ar fi frumos.
@ten: daca citeai tot, ai fi gasit raspunsul la intrebarea ta. cred ca e ceva legat de vopsea, nu stiu ce sa spun, ca persoana care a spus asta nu a spus si motivele. a spus doar sa se fereasca de blue marine. asta pe un topic unde cineva cerea sfaturi pentru ca vroia sa isi ia un logan sh. daca ai rabdare cauta prin forum ca o sa gasesti.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Eu am unul din octombrie 2006, albastru egee (s-a inlocuit cu bleu extreme) si arata minunat (era cea mai rapida culoare la livrare dintre cele alese de mine: Gri platine, albastru mineral si albastru egee), nu-mi pare rau ca a fost asa,ar fi trebuit sa mai astept doua luni.
Astazi daca ar fi sa-mi iau unul as lua gri basalte, este o culoare noua, foarte sobra si practica.
Scuza-ma ca imi dau cu parerea, dar in noir nacre cred ca incepe sa aduca a dric....
Nu recomand culorile deschise, o fac mai masiva decat este...Last edited by detail; 29 March 2009, 20:58.
Comment
-
salutare? eu asi alege gri platin tine la mizerie si arata foarte bine cu folie neagra bafta.
Comment
-
Sustin si eu culoarea Bleu extreme, arata destul de bine si nu e asa de pretentioasa. Oricum, e alegerea ta, nu a noastra.
Comment
-
Comment