LOGAN MCV-culoare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca se gasea cand am luat mcv ,culoarea asta de negru ,eram in el deja ,inchipuiti-va ,mcv negru perlat si binenteles curat, jante cu o pata de culoare ,dar pe negru ,folie si pe fata ,si pe spate ,cred ca arata mai mult decat trebuie ,dar sustin rosu cu negru , merge si visiniu cu negru ..........
    http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

mare dreptate ai blackufo urmeaza folie neagra.Apropo cine stie mai ieftin sa pun folie pe masina in jurul sibiului.??
      Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

tvstar1!!!La Timisoara=350 Ron integral
        ocse-mob Timisoara... Mobila la comanda !

Comment

si eu am rosu passion, si o sa urmeze folie neagra, pe geamuri; da bine de tot, mai ales la mcv; stau cam prost cu bugetul;
          Last edited by misupepo; 31 August 2010, 00:21.

Comment

Mie-mi place negru.... un negru lucios metalizat, curat... si cu folii... mi-ar sugera ideea de agresivitate. Dar daca esti o persoana mai relaxata, calma, ar merge bleu marin
            In fiecare sambata, ora 17 - Valea Aurie, parcarea de langa terenul de football, Sibiu

Comment

Daca iti iei Bleu Marine trebuie sa ai in vedere ca se v-a vedea orce zgarietura si mizerie ( iti zic din proprie experienta) dar este si o culoare frumoasa care da bine pe masina.
              sigpic

Comment

albastru mineral forever
                Attached Files
                Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google