Vreau sa-mi iau un Logan Mcv ... acum e acum! Nu stiu ce sa aleg, cea cu 5 locuri sau cea cu 7 locuri ... ce motor este bun pentru aceasta masina? Mai am un logan van 1.5dci 70cp si este cam lenes. Cam ce motor mi-ati recomanda pentru aceasta masina? 1.4mpi, 1.6mpi, 1.6 16v, 1.5dci 70cp sau 1.5dci 85cp? Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Sugestie Logan Mcv ... Va Rog Frumos!
Collapse
X
-
Daca nu transporti persoane sau nu ai familie numeroasa poti opta pentru varianta de 5 locuri. Ca motorizare nu-ti sugerez 1.4 mpi...se preteaza mai bine orice Dci sau 1.6 16v benzina. Oricum ai da-o, MCV-ul nu e masina de alergat sau facut liniuteIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Daca nu ai familie numeroasa, nu-ti lua cu 7 locuri, iti mananca spatiu din portbagaj scaunele din spate chiar rabatate, iar transportul unor obiecte voluminoase si lungi devine greoi, nu mai beneficiezi din plin de rabatarea randului 2 de scaune. In plus daca vrei sa ai ruloul de acoperire portbagaj mai platesti 100 de Euro plus 400 Euro scaunele. De banii aia mai bine platesti diferenta de la 70 la 85.
A propos de motorizare, am si eu doua dci 70,si un dci85, diferenta este MARE, merita banii, eu cred ca este motorul care se preteaza cel mai bine pe MCV.
Comment
-
Eu am ales 1.6 MPI pt ca e o motor rezistent ca si conceptie, se intretine usor. Nu ma inteseseaza demarajul pentru ca nu am luat acesta masina sa fac liniute. Vreau sa ma duca aceasta masina din punctul A in punctul B fara probleme si cu un cost pe Km cat mai echitabil (conbustibil + revizii). Mi s-a parut cea mai buna alegere pentru mine. De diesel sunt satul (reviziile si respectiv intretinerea e mult mai costisitoare).
Comment
-
Parerea mea daca iti permiti....7 locuri si dci 85 cp.e cea mai buna varianta.Ultimul rand de scaune se da jos fara prea multe probleme.Motorul diesel de 85cp este perfect pentru masina aceea.Putere destula,cuplu mare si consum destul de mic.Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
buna,si eu am avut aceasta dilema,in cele din urma am optat pt 16 valve,5 scaune.Acum tu stii mai bine ce ti ar trebui,depinde ce vrei sa faci cu masina,daca e pt familia ta,cat e de numeroasa,daca nu sunt mai mult de 4 membri,nu e merita 7 locuri,depinde si ce vrei de la motor,daca o iei pentru a circula mai mult in Romania,eu zic ca dieselul e mai bun,eu circul mai mult afara cu ea si 16 valve mi se pare alegerea ideala
Comment
-
eu zic 16v si 7 locuri... ultimele 2locuri ori le iei in casa si le pui in ``debara`` sau daca ai garaj le lasi in garaj , daca stai la casa e fooarte usor...
dece 16v? pai daca pe van nu-ti place cum trage dci-ul atunci imagineazati pe mcv care e si ceva mai grea... in gol ma refer adica doar tu si masina fara bagaje fara nimic...
oricum eu tot la 16v raman... nu vreau sa degeneram in disel vs benzinar sau etc...
dar mie personal diselul nu-mi da aceleasi palpitatii pe care mi le da valvaru...
sigpic
Comment
-
Originally posted by MihaitzaMCV View PostParerea mea ca un 1.6 16v e mai puternic decat 1.5 de 85 cp .. dar are un consum mai mare .. dar 1.6 16v e mai silentios si mai puternic .. in prinvinta locurilor .. eu am 7 locuri .. le folosesc destul de rar .. dar sunt folositoare uneori .. mai ales daca ai prieteni betivi :P
Comment
-
ii dau dreptate si lui detail si lui mihaitzamcv ,amandoua variantele sunt de luat in seama,depinde si cat folosesti masina , ca o paranteza,mie nu imi place diesel-ul,dar daca ai drumuri lungi este o binecuvantare sa ai diesel dar daca nu 1,6/16v suficient ,alegerea iti apartine ........
Comment
-
MCV ul este o masina super mam plimbat cu ea am stat si pe locurile din spate 6-7 si e super eu zic sa iti iei cu 7 locuri nu se stie niciodata cand vei avea neovie si ca motor sa alegi intre 1.6 16v sau 1.5 dCi 85 cp (eu personal as alege benzinar) dar pana la urma tu decizi sunt banii tai si tu sti la ce il folosesti cel mai mult.
Comment
-
Originally posted by darksid3 View Post.... Ca motorizare nu-ti sugerez 1.4 mpi...
Cat despre numarul de locuri, iti recomand sa iei cu 7, fiindca si in talon vei avea trecute tot 7 locuri. Nu sti cand ai nevoie sa cari 7 insi. Pe cand daca-l iei cu 5 locuri si te prinde politia cu 7 insi la bord... ramai fara talonul pe care scrie ca e masina de 5 locuri.
Comment
Comment