MCV dci 85cp (e ok motorizarea dupa parerea mea ii mai faci si o reampare si o sa te apropii de 1.6 16v numai ca o sa ai consum mai mic ... tata are 1.5 de 70cp si e ok consum 5.6 cu 2 bare pe torusuri si mers oras , sportiv ... depasiri dese de 3000 rotatii) si 7 locuri dai 400E in plus dar nu o sa regreti la unele ocazii si daca o sa vrei sa pui tu scaunele o sa trebuiasca sa le omologhezi sa faci adaptari pt centura etc ... daca iti iei MCV zic ca iti iei mai mult pt alea 7 locuri ca la 10000-13000e iti iei un citroen, un fiat ceva cu un interior f frumos ...
Sugestie Logan Mcv ... Va Rog Frumos!
Collapse
X
-
Originally posted by silvester View Postiti recomand sa iei cu 7, fiindca si in talon vei avea trecute tot 7 locuri. Nu sti cand ai nevoie sa cari 7 insi. Pe cand daca-l iei cu 5 locuri si te prinde politia cu 7 insi la bord... ramai fara talonul pe care scrie ca e masina de 5 locuri.
daca ma opreste ptr folii imi ia talonu doar ptr :
a. locul de la sofer
b. doar primele 5locuri
c. toate cele 7locuri
d. toate variantele
????
sigpic
Comment
-
nu stiu cat de indicat e 1,6 16 v pe mcv ca motorului asta nu-i plac bagajele grele. cel mai bun motor e cel de locomotiva adica 1,5 dci si 85 martoage pentru ca are cuplu mare iar daca il antrenezi cu o remapare poti sa legi si o garnitura de tren de el.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Pentru oras recomand un diesel, iar pentru curse mai frecvente in afara localitatilor, la fel; daca ai bani pentru varianta cu 7 locuri ( cu toate dotarile incluse ) si ai familie mai mare, o recomand cu cea mai mare placere ( am fost intrebat frecvent de ce nu am ales varianta cu 7 locuri - am cumparat un Laureate cu 5 locuri ) !!! Bafta !!!
Comment
-
eu as opta pentru dci de 85cp cu 5 locuri. Multa bafta!
Comment
-
am 16v si am dci 85 resoftat la 110cai , sincer iti recomand 7locuri si dci 85cai de scaune te scapi usor din patru cleme si lai luat jos si dci-ul de 85cai e perfect consum putere sprint tot ce vrei si daca vrei spectacol ii dai soft de megane 3 si ai110cai sincer e spectacol ca 16v doar ca nu consuma la fel
Comment
-
categoric 7 locuri
neaparat ABS
daca se poate diesel 85 cai
io am 70 si nu mi se pare puturoasa deloc
daca e plina cu 7 oameni plus bagaje e normal sa fie mai molcoma
dar...
eu sunt multzumit de a mea
as incerca totusi un upgrade la 90 cai
bafta
drum fara probleme
Comment
-
Si eu unul tot pt un 1.6 16 v as opta .. iar ca un raspuns pt motorinarii nostri .. frate benzina nu e puturoasa .. trage la turatii mai mari .. am fost saptamana trecuta la constanta si am mers pe harsova si i-am dat cu 5 persoane in masina intre 150- 185 km/h .. numai asa am mers .. .. si trage de-i sar pistoanele in sus
Comment
Comment