Sugestie Logan Mcv ... Va Rog Frumos!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da consumul, cat e consumul

Si cat a fost consumul mediu ?
    Logan GPL 1.4

Comment

eu,desi nu sunt adeptul motorinei,1.5 dci 85 cp cred ca este motorul cel mai ok...are cuplu beton,ceea ce e foarte necesar la mcv...consider ca 1.6 16v isi i-a mare fum pe drum de munte de exemplu...daca urci pe transfagarasan iti dai seama...plus consumul mai mic de carburant.mult succes,am si eu un van 1.5 70 cp si e cam putoare,sincer 1.4 berlina ii da jet...bafta!

Comment

salut !

Originally posted by fuguletz View Post
        Vreau sa-mi iau un Logan Mcv ... acum e acum! Nu stiu ce sa aleg, cea cu 5 locuri sau cea cu 7 locuri ... ce motor este bun pentru aceasta masina? Mai am un logan van 1.5dci 70cp si este cam lenes. Cam ce motor mi-ati recomanda pentru aceasta masina? 1.4mpi, 1.6mpi, 1.6 16v, 1.5dci 70cp sau 1.5dci 85cp? Multumesc frumos pentru raspunsuri!
        Daca iti achizitionezi varianta cu 7 locuri as zice sa-ti iei un motor de 1.6 16v,sau la varianta cu 5 locuri cred ca e suficient un 1.6 mpi,are 90 cp si fuge destul de bine cu 5 persoane la bord.

Comment

Eu am versiunea cu 7 locuri si motor 1.5 DCI 70CP, consum mic in aglomeratii, si la traseele montane, si alearga destul de bine ). Sunt foarte multumit de ea, regret doar ca nu aparuse motorul de 85CP asta mi se pare k pe MCV.

Comment

Fa-ti o remapare si 'Voila !' ai si tu 85 de cp.
            Logan GPL 1.4

Comment

Nu mai prostiti omul cu remaparea....de ce ii vrei raul, ce ai cu el?
              Intalniri Logan Club Constanta:
              In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
              Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

intai a aparut motorul de 85de cai si dupaia mcvul , deci eu stiu ca de la inceput au fost cu motoare de 85...

sigpic

Comment

Tin sa te contrazic SoNyKel motorul de 85 CP a aparut prin vara lui 2007, masina a fost comandata in februarie 2007, cred ca a fost in pimele 5 MCV-uri vandute in Pitesti

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                    intai a aparut motorul de 85de cai si dupaia mcvul , deci eu stiu ca de la inceput au fost cu motoare de 85...
                    Nu stii bine, MCV-ul a aparut in 2006 iar motorul de 85 de cai in 2007/septembrie intai pe MCV-uri apoi pe berline.

Comment

consider ca 16 valve este cel mai potrivit neaparat 7 locuri abs si aer

Comment

Bravo GIGIBR exact asa am eu .
                        Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

cea mai buna alegere posibila daca folosesti masina in toate imprejurarile,daca folosesti masina doar in oras si la carat merge si alternativa motorina.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google