Consum MCV 1.5 85 cp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Consum MCV 1.5 85 cp

bine v-am gasit
    am o intrebatre legata de logan 1.5 /85 cp si 1461 cmc:unde as putea gasi inscris consumul normat de combustibil? in cartea tehnica nu e , masina e luata in leasing.
    Mai exista si o alta posibilitate de a stabili acest consum in afara de facut un traseu de 10 km vad cat a consumat si fac proportia?
    sunt contabil si trebuie facuta o decizie scrisa a administratorului in care zice ca masina atata trebuie sa consume, ca sa am justificare a combustibilului in fata celor de la garda financiara.

PS explicatii ca la prosti , va rog.sunt o "ea" deci toate masinile sunt la fel

Buna

mai este un thread asemanator http://www.loganclub.ro/forum/consum..._cp-t1195.html

Sper sa iti fie de folos

Comment

consum

multmesc
      am citit toate postarile si se pare ca se incadreaza in limite.Nu stiu insa daca pot folosi datele afisate de CB in fata organelor de control.ordinul 14/1982 are o multime de formule de calcul pe baza carora poti satbili consumul normat, cu indici de drum, samd in care bineinteles ca mi-am prins urechile
      Sper s-o scot la capat cumva

Comment

pai daca masina inca mai circula...de exemplu in oras consuma mai mult...si nu iti ies calculele...asa ca mai bine dai acolo un pronostic de exemplu 6-7 % regim mixt

http://www.dacia.ro/#/modele-si-pret...v/date-tehnice dai la performante si consum..

Comment

@Dana consumul mediu al masinii intr-o societate se face fie pe baza propriilor teste, consum stabilit in functie de viteza, incarcatura, categoria de drum etc ... Fie mai simplu, pe baza unui certificat eliberat de RAR care atesta consumul urban, extraurban, functie de categoria de drum. Daca apelezi la certificatul emis de RAR esti acoperita (ai hartia in mana), cu o mica atentie poti influenta consumul de pe hartie (consum mai mare -> avantaj patron) si mai putina bataie de cap. Acum depinde si de marimea parcului auto al firmei ... Cele bune!

Comment

multumesc vasile chiar nu stiam de posibilitatea cu RARul si cred ca e cea mai buna solutie ca sa nu dau ocazia la speculatii si interpretari

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google