Daca a gasit cineva stopuri pt Logan MCV cu leduri sau ceva va rog sa postati ca sa afle si ceilalti .
Nu A Gasit Nimeni Stopuri Tunate Pt Logan MCV?
Collapse
X
-
MihaitzaMCV ,prea multe elemente de tuning nu prea gasesti,am cautat cred ca tot internetul ,.........mai asteptam.
Comment
-
-
eu zic sa dai cu putin negru si e ok, oricum nu arata rau nici asa, zic eu, eu am dat cu putin negru, uite poza:Attached Files
Comment
-
slava domnului ca nu se gasesc...sper sa nici nu se fabrice asa ceva ...daca nu se faceau pentru berlina ce bine era.
Comment
-
Nu prea am inteles ce ai vrut sa zici .. sa inteleg ca nu esti de acord cu asa zisul tuning al masinilor .. oricum problema momentan am rezolvat-o .. le-am vopsit negre la culoarea stalpilor .. se vede frumos .. iar in marsalier nu am nici o problema .. plus ca am si geamurile fumurii .. iar leduri d-alea nu mi-as pune .. sunt cam kitch`oase .. dar gusturile nu se discuta ..
Asteptam sa apara (vreodata) si stopuri tunate pt noi
O sa revin cu poze saptamana viitoare ..
Nu mai cita postul anterior...se intelege ca lui ii raspunzi.
Comment
-
am spus ca in locul militiei v-as lua talonul. sunteti inconstienti mai ales cand le faceti geamul fumuriu. si asa se vad prost, cu geam fumuriu si soarele care bate din spate nu se mai vad deloc...
Comment
Comment