Am constatat ca aerul care vine cand merge aerul conditionat este mult mai cald prin aeratoarele de pe bord si de la picioare de pe partea pasagerului (care este aproape de temperatura din masina) decat aerul de pe partea soferului (care are temperatura normala din fisa de verificare) . Pana acum nu am observat chestia asta si vroiam sa stiu daca e din ciclu "asa face toate".
Temperaturi Diferite Aeratoare La AC
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu e musai sa piarda pe undeva (poate daca ai vreo fisura pe tubulatura, dar nu as crede). 500 gr e mai mult de jumate din cat trebuie sa aiba instalatia. Cum sa te coste vreun leu? MASINA E IN GARANTIE!!! Daca nu ai facut marsaveli pe ea, atunci nu ti se poate imputa niciun leu. Ei trebuie sa verifice, sa constate si sa repare... Si asta MOCA.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Salut, ma bag si eu cu presupuneri. Loganul meu e din 2005 si nu facea rece deloc , m-am dus la un service si mi-au spus ca nu mai aveam deloc freon in instalatie. Umplerea m-a costat 110 lei - nu la service Dacia, ci la un frigotehnist auto mai exact. Mi-a spus ca se poate pierde freon si pe la imbinarile instalatiei, nu neaparat sa ai vreo fisura sau vreun por prin care sa iasa. Dacia service imi lua 150 lei pentru manopera si costul diferentei de freon introdusa in instalatie (in jur de 300 lei). Freonul e considerat "consumabil" de catre Dacia si de aia cred ca a trebuit sa il platesti iar manopera nu fiind in garantie.
Comment
-
Uite ce zice un document
Mi se pare cam dificila granita aici intre defectiune (remediabila in garantie) si defectiune aparuta ca urmare a uzului normal (consumabilele).
Garantia, juridic, acopera viciile ascunse de care cumparatorul nu avea stiinta.
Presupun ca daca iti merge o perioada buna si se constata deficiente la racire...este pe barba ta, atat timp cat nu se demonstreaza o fisura la imbinari, ori uzuri ale unor parti componente (uzuri nonimputabile consumatorului ori folosintei normale).
Cu alte cuvinte, daca ti-a fost functionala instalatia si de la un timp scade randamentul...tu platesti.
Dificila granita asta
Totusi, nu ar fi fost mai indicat sa fie purtata discutia aceasta la "Problema Instalatia AC" ?Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
Comment