Sedanurile MPi n-au asa ceva.
Conducte Redirectionare Aer
Collapse
X
-
-
Eu unul am citit threadul acesta in seara asta prima data, si l-am citit cap-coada. Mi-a luat undeva la 10 minute, voua va este greu sa o faceti? Puneti intrebari la care s-a mai raspuns de cel putin 2-3 ori Nici eu n-aveam habar de aceste conducte si m-ati facut curios. Cred ca am sa ies acum in fata blocului sa vad pe unde sunt, daca sunt la mcv-u meu dci de 7 locuri.
Comment
-
Nu se poate face asa ceva in service. Doar iei tu conductele si le montezi.
Comment
-
Sunt curios sa aflu parerea cuiva care si-a montat ulterior aceste conducte. Pe mine ma tenteaza sa-mi pun, dar nu stiu daca merita investitia ...
PS: Interesant ca eu am gaurile deja date in mocheta, or fi vrut sa-mi puna si s-au razgandit (sau mi-au pus mocheta de la un DCI)
Comment
-
Nu am mai vazut cazuri cu mocheta deja taiata. Mai mult ca sigur n-au avut mocheta de MPi pe stoc si au pus de dCi. In cazul asta, pune-ti fara probleme, e foarte usor. Parerea mea e ca merita asa ceva, mai ales daca iarna merg pasageri in spate. Vine aer cald considerbil mai mult in spate si mai ales la picioare, unde e cel mai frig.
Comment
-
6001547204 si 6001547203
Pretul e de ~50 ron/conducta.
Comment
-
Eu m-am uitat pe sub scaune si nu am vazut nimic(am berlina dar este dci si tot nu am vazut nimic) cum fac sa imi pun sau daca are cineva poze cu o berlina unde sunt conductele sigur sa ma mai uit ca poate sunt eu mai chior si nu vadsigpic
Comment
-
E asa de greu sa citesti tot threadul?
Comment
-
-
Da, sunt doar 2 conducte.
Comment
Comment