Pe sub mocheta apoi le-am asezat pe langa consola de la schimbator, am dat scaunele jos si am ridicat mocheta din partea portierelor ca sa am loc. Trebuie "pozate" conductele apoi gaurita mocheta sub consola centrala pe unde vor iesi conductele din consola centrala. Inainte de asta se da jos prelungirea de bord(doua cleme in laterale), apoi panoul central incepand de jos in sus (6 cleme metalice). Se desfac cele doua torx-uri care tin comenzile de climatizare si se ridica apoi cu grija in sus pentru a avea acces (cat de cat) la iesirile de aer ce trebuie gaurite. Cred ca se poate si fara a da jos scaunele, dar cred ca e mult mai dificil
Dupa ce se gauresc cele doua iesiri se fixeaza primele parti ale conductelor (stg + dr) si apoi celelalte doua. Acestea din urma se fixeaza in podea (chiar sub scaune) in cate un bradut de mocheta (putin mai gros). Cam atat ....
Mocheta sta exact la fel, are din constructie loc suficient si pentru conducte incat nici nu se cunoaste ca sunt montate.
Uite aici ceva ce te poate ajuta la demontare, nu s-au folosit conductele originale dar procedura e la fel.
O sa pun maine niste poze cu ele montate ...
Dupa ce se gauresc cele doua iesiri se fixeaza primele parti ale conductelor (stg + dr) si apoi celelalte doua. Acestea din urma se fixeaza in podea (chiar sub scaune) in cate un bradut de mocheta (putin mai gros). Cam atat ....
Mocheta sta exact la fel, are din constructie loc suficient si pentru conducte incat nici nu se cunoaste ca sunt montate.
Uite aici ceva ce te poate ajuta la demontare, nu s-au folosit conductele originale dar procedura e la fel.
O sa pun maine niste poze cu ele montate ...
Comment