If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bre, n-ai auzit ca nu-s complete (pentru MCV!)? Nu prea cred ca ti le-as da, ca am asteptat destul de mult sa pun mana pe ele... Dar iti pot da datele de contact ale celui cu dezmembrarile, ca sigur mai are ori primeste curand. Chiar de la doua firme, daca nu ma insel.
PS Intrebarile mele de mai sus raman. Astept raspuns de cineva priceput
Parerea mea
2-poti sa le imbraci in folie de polietilena
3-Din moment ce vei avea conducte sub scunele fata nu vad utilitatea montarii acelor conducte si sub bancheta spate care sa bata spre in fata.E suficient aerul care vin de sub scaunele fata.
Tin sa va anunt ca am un logan MCV 1.5 DCI 70 CP din 2007, varianta de echipare laureat, si am din fabrica conducte de aer la toate randurile de scaune.am sa va fac poze astazi sa va arat. Nu stiu cum de voi nu aveti. Numai ca ar fi trebuit imbracate cu ceva izolatie, vara cel putin AC-ul face fatza cu greu datorita caldurii emanata de asfalt, si de tiava de evacuare a gazelor care trece prin mijloc, din cate am observat se incinge destul de tare podeaua. Asi vrea sa izolez cumva toata podeaua dar nu stiu cu ce, puteti voi sa-mi ziceti de unde pot procura un izolator bun in Iasi? Cu respect!
salutare! sunt posesorul unui logan kiss fm 1.6 16 v fabricatie 2010
urmarind forumul am ajuns la concluzia ca aceste conducte de aer de sub scaunele din fata sunt benefice, asa ca am demarat activitatile de montare a lor
am comandat o pereche de conducte de la o persoana de pe forum contra 100 lei si apoi am vrut sa le montez....surpriza a fost ca nu a mai trebuit sa decupez aerisitoarele din fata, fiindca acestea erau pregatite, asa ca a trebuit doar sa cuplez conductele si sa le trag pe sub mocheta. caz fericit! tin sa multumesc tuturor celor care au postat sfaturi utile pe forum.
Esti sigur ca erau decupate? Ar fi trebuit sa iti vina aer serios pe acolo inainte sa ai conductele puse. Vezi ca par a fi gaurite dar trebuie totusi decupat. Uite aici si in special aici cum arata gaurile alea. Altfel risti sa nu ai debit de aer. O fi diferit la phase 2 dar parca nu cred ca erau gaurite din fabrica.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment