termostatul , daca se ridica apa
Intrebari/Raspunsuri diverse la MCV
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
2 DIN Radio într-o Clădire Logan MCV
Bună dimineaţa. Oricine este interesat în schimbarea tabloul de bord astfel încât un 2 DIN radio poate fi montat să se uite la următoarele adrese:
http://www.youtube.com/watch?v=MLF2ZoOXmyg
Ceea ce priveşte,
RichardMCV, www.daciamodellen.nl
Comment
-
Patit si eu, nu era nimeni pe langa mine, eram in mers si e greu s acred ca cinva ma lovit cu ceva din spate in mers.... Ceata , frig... etc. la service cica nu li s-a mai intamplat asa ceva sunt primul. Schimbat cu casco si am declarat ca un hot a facut-o ca altfel eram bun de plata
Comment
-
Originally posted by CAnnabYS View Postlasa-l asa ... si la mine tot asa e, o sa vezi uneori mai urca, alteori mai scade, e random
Comment
-
am si eu o intrebare, de la ce is mufele astea?ca nu imi sant cuplate la nimic, am crezut ca is de la contactorii usilor spate dar nu potrivesc, si in aceea zona,pote sitie careva
Comment
-
bogdan_nr2000 -da se poate .doar ca trebuie sa ai tot sistemul de prindere,adica balamale prinderi suruburi etc...apoi te duci la RAR dai 150 ron si omologhezi 7 locuri ..e foarte simplu de montat ,ca locasurile de prindere in podea este din fabrica.
mmkn4325-este cablajul de la incalzirea scaune,doar ca tu nu ai asa ceva ,decat cablaj pana la scaunele din fata.ia legatura cu keanurev de la cluj cumperi de la el incalzire scaune si le montezi ,usor de montat.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Originally posted by ciprianeduard View PostIn care zona sunt?
Ala nu e cablaj pentru incalzire scaune!!!
Am gasit si raspunsul: Daca sunt undeva la bancheta spate acelea sunt pentru senzorii de ABS spate (cablajul spate e echipat pentru abs) , nu ca masina ta nu are ABS?
Comment
-
As vrea si eu sa aflu cu ce discuri de frana vine echipat MCV-ul din fabrica... E un Laureate 1.6 16v. Am dat roata jos si desi am doar 41.000 km discurile sunt foarte ruginite. Se vede doar inscriptia cu MIN 19.8 mm si ceva ce ar semana cu un logo...un fel de romb dar pus culcat, in lungul discului, iar in el se vede parca un grupaj de trei litere, din care cea din mijloc pare sa fie un Y sau M...ce marca poate fi? De uzat nu e foarte uzat, nici el nici placutele, insa m-am speriat cand am vazut cat e de ruginit. Placutele de frana sunt ATE.
Comment
-
Originally posted by bogdan_nr2000 View Postsalut
Pe un logan cu 5 locuri din fabrica se pot adauga inca 2 scaune k si la cel cu 7 locuri??
Comment
-
cornel70 -te duci la metalochimice sau un supermarchet de constructii cumperi cablu ca la frana de mana de la bicicleta ...desfaci scaunu si inlocuiesti cablu..e simplu....numa sa fi atent cand desfaci sa te uiti cum e pus cablu ca sa-l pui la fel pe cel nou...o sa-ti dai seama ca nu e complicat..trebuie doar sa dai scaunul jos desfaci tapiteria de pe spatar schimbi cablul si gata .Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
Comment