Intrebari/Raspunsuri diverse la MCV

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cureaua De Distributie Si Rola De Intindere

Un prieten a schimbat cureaua de distributie si rola la 90.000 km la 1.5DCI (a parcurs 90.000 km in timp de un an). El mi-a spus ca detaliile originale de la uzina permit parcurgerea 90.000 - 100.000 km, in timp de 1 an, 2 ani. Dupa prima schimbare neaparat trebuie de respectat parcursul schimbarii detaliilor de distributie pina la 60.000 km. Sfatul lui este corect sau nu?

Comment

• Clar NUUUU!

Comment

• Am observat ca doar in Romania producatorii si importatorii de masini recomanda schimbarea curelei de distributie la 60000 km. In restul tarilor schimbarea curelei se face la 90000 km. Daca masina avea garantie ar fi fost obligat sa o schimbe la intervalul stabilit de producator. O curea de distributie poate rezista si 150000 sau 200000 dar riscul si-l asuma proprietarul masinii. Depinde foarte mult modul de exploatare a masinii, ca sa prelungesti durata de utilizare fara pericole a curelei de distributie. Stiu cazuri la care cureaua de distributie s-a rupt la mai putin de 20000 km.

Comment

• ca veni vorba de ambreaj

rog un raspuns. eu am un mcv 1,5 dci. uneori cand stau la semafor si tin piciorul pe ambreaj fara sa apas tare (doar controlul pedalei) simt o usoara bataie in talpa, o bataie regulata ca si bataile inimi. este normal sa fie asa?

Originally posted by CAnnabYS View Post
          lasa-l asa ... si la mine tot asa e, o sa vezi uneori mai urca, alteori mai scade, e random
          salut, scuze daca anuntul meu apare de doua ori, am scris mai devreme si nu a aparut (sunt novice pe aici) . revin. am un mcv 1,5 dci, uneori la semafor cand tin piciorul pe ambreaj fara sa apas prea tare (doat controlul pedalei) simt o usoara bataie in talpa ca si bataile inimi. e normal sa fie asa? multumesc

////////////////////////////////
          Last edited by LeSauvage; 15 April 2009, 05:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Mai mult ca sigur ai ambreiaj normal, deci e normal, fiindca se transmit vibratiile motorului in pedala.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by CAnnabYS View Post
              lasa-l asa ... si la mine tot asa e, o sa vezi uneori mai urca, alteori mai scade, e random
              //////////////////

Comment

• stai linistit e normala bataia aia si la nm face la fel asa sunt motoarele diesel

Comment

• Originally posted by CAnnabYS View Post
                  /////////////////

Comment

• Logan Mcv 15 Dci

sunt nou pe forum. sunt posesorulu unui logan mcv 15 dci vreau sa stiu cum pot sai fac cai putere mai multi
                    Last edited by daciutza; 16 May 2009, 14:00.

Comment

• cauta si tu printre forumuri, ca sunt destule discutii. Depinde de cati bani vrei sa investesti... Exista chiptuning, remapari, piese sport.... nu e limita de bani cheltuiti...

Comment

• eu am 1,5 dci 70 cp si am facut ciptuning am castigat cam 20 de cai.

Comment

• Marea discuţie în germană Dacia Club....

De protecţie din cauciuc lipsesc la uşă pentru noul MCV - Reducere a costurilor ?

Comment

• a montat cineva gpl pe 1,6 16v cu 7 locuri?si daca da,cum se comporta motorul.Intentionez sa-mi cumpar un mcv,dupa ce vand berlina care are gpl din fabrica,apoi sa-i pun gpl

Comment

• salut astept si eu MCV pe benzina 1.6 /90cp trebe sa vina repede peste 2-3 zile si vreau sa intreb masina vine cu rodajul facut ,uleiul cu care vine rezista bine pana la prima revizie ,daca scade nivelul de ulei se poate completa ,lichidul de racire la fel se poate completa?
                              Din ce-am auzit eu nu ai voie decat sa-i pui lichid de spalat geamul si atat
                              astept un raspuns daca il are cine ii multumesc anticipat

Comment

• lungu dan mi-se pare o prostie sa pui gpl pe mcv , plus ca la cel cu7locuri nu ai unde sa pui bateria...

loganmcvdan... masina nu vine cu rodajul facut pana la 1500 nu depasi 3500 de ture nu o tura brusc , uleiul da rezista bine , nivelul nu scade nu are voie imposibil sa scada...
                                lichidul de racire da se poate completa dar trebuie un anumit tip de antigel glacrol tip d sau ceva de genu , vezi ca scrie in manual...

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google