pe locurile 6-7 nu exista locasuri pentru boxe
Intrebari/Raspunsuri diverse la MCV
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Am si eu o intrebare pt posesorii de mcv; Aveti probleme cu spartul proiectoarelor? Vreau sa imi pun pe berlina mea bara de mcv, si un posesor de mcv mi-a zis ca nu prea merita pt ca el in 3-4 ani de cand are masina a schimbat vreo 3 proiectoare. Zicea ca se sparg mult mai usor datorita barii din fatza care are gaura mai mare pt proiectoare si iti arunca mai repede pietre in ele. Asa e? Voi ati avut asa probleme?Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
vanzare cumparare
Daca eu cumpar o masina din targ ce acte trebuie facute intre mine si vanzator ca nu cumva dupa ce ma despart de el sa ma trezesc ca nu pot sa o inmatriculez sau mai stiu eu ce alte belele?
Care sunt procedurile in acest caz?
ps. cat are consumul un logan mcv.1,6 16 valve?Oscilez intre un dci85 cp si 1,6 16 v,care e mai ieftin sau care e mai bun?
Multumesc...Last edited by ginodino; 17 May 2011, 19:12.
Comment
-
A un mcv 1,6 8v SI AM OBSERVAT LA SEMAFOR CA MOTORUL se tureaza singur, nu foarte tare, dar cat sa se simta, iar pe turometru se observa prea putin cresterea de turatie si, totodata, mi se ridica apa la 6 linii. LA 3 SECUNDE totul revine la normal. Ce ar putea avea?Domina ca sa nu fi dominat!
Comment
Comment