Intrebari/Raspunsuri diverse la MCV

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am Si Eu Probleme Cu Cd.s-a Blocat Si Nu Mai Am Tensiune Pe El. Am Scos Si Siguranta De 10 A. Degeaba!!! Siguranta Este Buna.masina Este In Garantie. Poate Cineva Sa-mi Spuna Cum Pot Sa Scot Ce-ul Din Suportul Lui????

Comment

Siguranta principala din panou ai verificato?
      bricheta merge?(bricheta e pe acelasi circuit cu cdplayerul)

sigpic

Comment

Bricheta functioneaza, am verificat si siguranta,este ok.

Comment

Scoate borna bateriei, las-o asa cateva minute si pune-o la loc. O sa-si revina.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

1.Problema cu necititul unor CD-uri sau a unor melodii este generala, ptr orice player.Nu orice CD scris pe calculator este citit de player.Depinde f. mult de inscriptor.In general se recomanda scrierea la viteza mica.
            2.Problemele care sunt descrise mai sus sunt de fapt cauzate de supraincalzire.Intra in functiune protectia termica si "uita" sa mai iasa.Deci, manevra cu deconectatul sigurantei si a mufei ISO (de fapt este de ajuns scoaterea mufei), trebuie insotita de o perioada de pauza necesara "racoririi" aparatului.Problema supraincalzirii apare in general din cauza difuzoarelor modeste care sunt in dotarea standard si a functionarii indelungate la volum mare peste pragul la care apar distorsiuni.Recomand schimbarea difuzoarelor cu unele pe doua cai, coaxiale, care sunt cu mult superioare din toate pct. de vedere.Playerul se va incalzi mai putin iar sunetul va fi mult superior.Si incercati sa nu-l dati "tare" pana nu se mai intelege nimic din cauza distorsiunilor, functionarea in regim de distorsiuni supraincalzeste si distruge orice player.

Comment

Treaba eu nu cred sa vina de la supra-inclazire, ci de la supra-incarcarea memoriei playerului.

Comment

am si eu o intrebare la voi....Am un MCv 1.6 16v laureat si la rece dimineata se aude un zgomot dubios in ralanti ceva de genul cum ar bate avansul la o dacie 1310 veche.Nu se aude de la motor cred ca pe desupt pe la galerie ,nu mai stiu nici eu ce sa cred .Mai are cineva asa ceva ?

Daca o accelerez nu se mai aude,iar dupa ce se incalzeste nu mai face

Imi zicea cineva ca la 16 v culbutorii sunt hidraulici si asa fac pana se amorseaza ,dar dao in masa ca e noua si totusi nu se aude la motor
                Last edited by andrei; 20 June 2008, 10:22.

Comment

In primul rand controleaza-ti limbajul si nu mai posta consecutiv!
                  Culbutorii nu sunt hidraulici, e cea mai mare prostie auzita.
                  Ori sunt cu patina, ori cu rola - auto-reglabili.

Comment

Si al meu suna ``tacanit`` dar toti prieteni mi-au zis ca-i normal(majoritatea posesori de logan) si atat timp cat fuge , fuge nimeni n-o ajunge de ce sa ne facem griji?

sigpic

Comment

Mcv Phs 2

Cautand pe net anumite poze spion facute la fabrica de la mioveni .. Pe un site francez am gasit urm poze http://images.google.ro/imgres?imgur...%3Dro%26sa%3DN ... Park mai trb lucrat la spate... Da aqma sa vdm ce oferte vor avea cei de la dacia

Comment

Pozele sunt luate de la noi de pe forum, dar au scos watermarkul.
                        Discutia se continua aici.

Comment

salutare

Originally posted by CAnnabYS View Post
                          lasa-l asa ... Si la mine tot asa e, o sa vezi uneori mai urca, alteori mai scade, e random
                          Am si eu o intrebare si ptr ca sunt nou intreb aici, poate gresesc topicul. In legatura cu alarma. Uneori cand o deschid imi bipaie de patru ori si ledul din interior se aprinde intermitent. O fi vre-o defectiune. Multumesc.

Comment

Din cate stiu e o functie si asta inseamna ca intre ultima inchidere si prima deschidere alarma a fost activata... Si e ca un fel de cod daca bip de 2ori a fost senzoru de sco daca bip o data cel de perimetru sau ceva de genu , uitate in manualul alarmei

sigpic

Comment

Originally posted by Sp!Ke View Post
                              MCV-ul are 4450mm lungime, iar SN ... Habar n-am
                              are 4 metri fix
                              sigpic
                              Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Cine are 4metri mcv-ul sau SN???

sigpic

Comment

Working...