este dci simplu - deschide lincul atasat si vezi detalii amanuntite despre rulota are 810kg si maxim autorizat cu incarcatura 1100kg deci se incadreaza si o duce fluturand si o dacie clasica,in poza 4 in spatele suportului de biciclete are numrar in geam rosu de BH..93
LOGANUL Si RULOTA
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by petroman View Posteste dci simplu - deschide lincul atasat si vezi detalii amanuntite despre rulota are 810kg si maxim autorizat cu incarcatura 1100kg deci se incadreaza si o duce fluturand si o dacie clasica,in poza 4 in spatele suportului de biciclete are numrar in geam rosu de BH..93
http://rsshunt.ro/stire/rulote--rulo...nger/234117874
Comment
-
nici o problema dar aproape de tine este firma exis.ro de ce nu le facio vizita,cunosc persoane care au logan 1,4 si au rulote de 7-8 sute kg si zboara cu ele eu am avut prima rulota un Mayer de 1100kg super buna din 1976 si am traso in primul an cu o dacie 1,4 5trepte si a mers struna cu 70km/h
-------------------
uitate la postul 48 de la aceasta pagina
---------------------------------Last edited by petroman; 14 June 2010, 20:15.Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
Originally posted by petroman View Postnici o problema dar aproape de tine este firma exis.ro de ce nu le facio vizita,cunosc persoane care au logan 1,4 si au rulote de 7-8 sute kg si zboara cu ele eu am avut prima rulota un Mayer de 1100kg super buna din 1976 si am traso in primul an cu o dacie 1,4 5trepte si a mers struna cu 70km/h
-------------------
---------------------------------
Originally posted by petroman View Postnici o problema dar aproape de tine este firma exis.ro de ce nu le facio vizita,cunosc persoane care au logan 1,4 si au rulote de 7-8 sute kg si zboara cu ele eu am avut prima rulota un Mayer de 1100kg super buna din 1976 si am traso in primul an cu o dacie 1,4 5trepte si a mers struna cu 70km/h
-------------------
---------------------------------
Comment
-
O intrebare celor cu experienta in rulote : ce parere aveti de rulotele englezesti ? vad ca sunt multe la vanzare in tara la preturi bunicele , se pot inmatricula fara probleme ? la ce trebuie sa ma uit cand cumpar o rulota ? credeti ca este mai convenabil sa o cumpar de afara ? in RO se poate inmatricula orice rulota ?
va salut
Comment
-
Am vazut si eu o rulota englezeasca , ma intreb incomodeaza cu ceva faptul ca avea usa pe partea stanga? Chiar arata bine , numai ca nu stiu ce sa zic de treaba asta , ma gandesc la faptul ca daca vreau sa opresc pe marginea drumului sa iau ceva din ea si usa este pe stanga....!''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.
Comment
-
dogvet
cand am cumparat MCVul nu am tinut cont de rulota am luat o masina sa-mi placa mie in general imi plac masinile de familie,fratele meu are logan berlina si rulota si merge ok am atasat rulota mea la el si merge uns cu toate ca are varianta de 65 cai modelele mai noi de rulote au toate partea din fata mi tesita asa ca no problem de aerodinamica
---------------------------------------------------------------------------------
cosmyc - adryanys
nare nici otreaba pe ce parte e usa daca tragi pe marginea strazii sati ei ceva din rulota tu nu cobori tot pe stanga de la volan asa ca la fel si urci ori la volan ori in rulota dar eu recomand daca vrei sa opresti sa ei ceva din rulota e bina sa cauti o parcare sau peco si sa iesi de pe carosabil pentru siguranta ta,toate rulotele sunt bune chiar si eng sa arate bine dar cele mai solide sunt cele nemtesti,si sa ai in vedere sa nu ai aeratoarele de la frigider si de la aragaz pe partea cu usa rulotei pentruca daca faci cortul rulotei toate gazele arse de la frigider se aduna in cort indicat este ca bucataria sa nu fie pe partea cu cortul ci opus sau lateral
Toate rulotele se pot inmatricula atat timp cat ai toate actele in regula indicat e sa ceri sai faca rarul cel care a aduso eu asa am facut,cand cumperi o rulota in primul rand cand urci primaoara in ea sa nu aiba mirosuri de nici un fel nici macar parfum sa aiba un aer uscat si curat,sa fie curata intacta ca si noua ca sunt banii vostri si musai sa aiba cortul cu scheletul de montare....uitativa parca am mai spus chestiile aste in primele pagini ale acestui thread
--------------------------------------------------------------------------
cateva poze de la iesirea din perioada 17 - 26 iunie la mare Jupiter Chemping Zodiac super fain si toate conditiile si e clasat la gradul de chemping de trei steleAttached Files- MAREA NEAGRA CONCEDIU 17 - 26 IUNIE 2010 040.jpg (801.3 KB, 275 views)
- MAREA NEAGRA CONCEDIU 17 - 26 IUNIE 2010 121.jpg (652.2 KB, 255 views)
- MAREA NEAGRA CONCEDIU 17 - 26 IUNIE 2010 124.jpg (812.3 KB, 244 views)
- MAREA NEAGRA CONCEDIU 17 - 26 IUNIE 2010 127.jpg (861.7 KB, 232 views)
- MAREA NEAGRA CONCEDIU 17 - 26 IUNIE 2010 133.jpg (870.1 KB, 210 views)
- MAREA NEAGRA CONCEDIU 17 - 26 IUNIE 2010 157.jpg (873.4 KB, 205 views)
- MAREA NEAGRA CONCEDIU 17 - 26 IUNIE 2010 166.jpg (1.18 MB, 198 views)
- MAREA NEAGRA CONCEDIU 17 - 26 IUNIE 2010 232.jpg (610.1 KB, 218 views)
- MAREA NEAGRA CONCEDIU 17 - 26 IUNIE 2010 237.jpg (537.5 KB, 222 views)
- MAREA NEAGRA CONCEDIU 17 - 26 IUNIE 2010 131.jpg (936.1 KB, 203 views)
- MAREA NEAGRA CONCEDIU 17 - 26 IUNIE 2010 054.jpg (1.84 MB, 179 views)
- MAREA NEAGRA CONCEDIU 17 - 26 IUNIE 2010 137.jpg (868.0 KB, 143 views)
- MAREA NEAGRA CONCEDIU 17 - 26 IUNIE 2010 136.jpg (1,007.8 KB, 139 views)
- MAREA NEAGRA CONCEDIU 17 - 26 IUNIE 2010 141.jpg (791.1 KB, 134 views)
- MAREA NEAGRA CONCEDIU 17 - 26 IUNIE 2010 154.jpg (557.8 KB, 150 views)
- MAREA NEAGRA CONCEDIU 17 - 26 IUNIE 2010 142.jpg (789.5 KB, 188 views)
- MAREA NEAGRA CONCEDIU 17 - 26 IUNIE 2010 150.jpg (791.6 KB, 184 views)
- MAREA NEAGRA CONCEDIU 17 - 26 IUNIE 2010 152.jpg (499.1 KB, 178 views)
- MAREA NEAGRA CONCEDIU 17 - 26 IUNIE 2010 147.jpg (834.7 KB, 174 views)
- MAREA NEAGRA CONCEDIU 17 - 26 IUNIE 2010 148.jpg (806.1 KB, 163 views)
Last edited by petroman; 30 June 2010, 18:40.Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
Am vazut ca la primele fotografii pe care leai postat aveai o rulota ''kyp'' si pe geamul din fata aveai atasata o prelata , care era rostul acesteia?
Iar referitor la treaba cu usa pe partea stanga cred ca ai dreptate !
Deja ai fost la mare , bravo , se vede ca era inceput de sezon ca nu era aglomeratie p'acolo , cat ai platit /zi pentru rulota si cum este cu curentul electric ?
Intreb , pentruca am fost cu cortul , da cu rulota niciodata !
Multumesc!''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.
Comment
-
anul trecut in timp ce mergeam la munte ma prins o ploaie cu gheata la tg frumos pe 25 iunie http://www.youtube.com/watch?v=O1cWNvPbs9M si mia distrus masina si rulota (au fost indoite bine)la rulota sa spart dublura la geamul din fata si pusesem o husa pentru orice eventualitate ,la mare e mai odihnitor sa mergi la sfarsitul lui iunie e mai liniste si chempingul arata ca o padure verde ceea ce in august.....preturi 16 ron pers si 15 ron rulota la zodiac jupiter totul inclus internet, tv, curent la rulota,apa calda nonstop
parc de joaca copii.......si curatenia in general care aici este foarte apreciata au angajati in tri schimburi pentru bai si curatenie,plus siguranta de a fi vizitat de musafiri nepuftiti aaaaa uitasem si gratar mare oferit ca spatiu iti da si lemne si carbuni numai sa te simti bine.....etc
am sa incerc sa pun un filmulet din chempingLast edited by petroman; 1 July 2010, 20:21.Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
si filmuletul din micul concediu... dar nu am reusit calitativ mai bun sa incarc nu ma lasa decat mp 4 si asta foarte comprimat ma chinui de 3 zile nustiu de ce nu pot incarca si formatele de pana acumLast edited by petroman; 5 July 2010, 22:03.Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
de ce nu dai mai multe detalii despre ce ai gasit anul modelul kg lungime daca zici modelul si anul ,ceva poze sa ne facem ceva pareri io zic ca la tg, secuiesc cu banii astea gasesti stocatura de prin 2000 ca an la celputin 4 m,vezi nr de telefon cateva pagini mai napo de la tg secuiesc vorbeste si intreaba ceti ofera la banii carei ai si sigur nu merita sa te duci inafara omul aduce cate doua pe trailer
Pun io cateva poze sa se stie despre ce rulota vorbim
telefon rulote tg secuiesc merita sa sunati pentru cei interesati 0744 307 225Attached Files- 10701-1.jpg (24.8 KB, 269 views)
- Fleetwood.jpg (32.0 KB, 258 views)
- -fleetwood-colchester.jpg (29.5 KB, 271 views)
- fleetwood-colchester-int1.jpg (37.9 KB, 299 views)
- fleetwood-colchester-int2.jpg (24.9 KB, 283 views)
- fleetwood-harmony.jpg (29.1 KB, 265 views)
- images.jpg (2.7 KB, 238 views)
- stella_ashworth.jpg (32.4 KB, 271 views)
Last edited by petroman; 6 July 2010, 21:52.Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
Cred ca ai dreptate Petroman o sa optez pentru una din tara , frumoase cele de la TG Secuiesc dar nu pot ajunge pana in august cand venim in concediu in tara .
[QUOTE=cosmyc;660999]Cred ca ai dreptate Petroman o sa optez pentru una din tara , frumoase cele de la TG Secuiesc dar nu pot ajunge pana in august cand venim in concediu in tara . stii cumva pretul la astea ?
Comment
-
citeva poze facute azi facute cu tractorasul meu
Comment
-
bravo man super fain de ce nu optezi pentru un cort in locul umbrarului in cazul care nu ai deja unu(cortul este 100 epuroi ),il vad mult mai practic in concediu in caz de vant ,ploaie... nu e mai ok
Daca nu ma insel este Rulota Avento, tipul Royal 395, din 1987
daca nu te superi idraznesc sati chicesc si interiorul rulote sa vada lumea ca doar ai cu ceLast edited by petroman; 8 July 2010, 23:20.Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
Comment