poate pe drumul ala....eu am fost la iepuresti cu inca 25 de rulote si binenteles cu loganul si am stat de vineri pana duminica vreme excelenta...as posta niste poze dar nu stiu cum ca nu am postat niciodata..
LOGANUL Si RULOTA
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ca sa incarci poza apesi unul din cele doua butoane incercuite.Attached Files
Comment
-
[ATTACH]289725[/ATTACH]
[ATTACH]289726[/ATTACH]
[ATTACH]289727[/ATTACH]
[ATTACH]289728[/ATTACH]
[ATTACH]289729[/ATTACH]
[ATTACH]289730[/ATTACH]
[ATTACH]289731[/ATTACH]
[ATTACH]289732[/ATTACH]
[ATTACH]289733[/ATTACH]
[ATTACH]289734[/ATTACH]
[ATTACH]289735[/ATTACH]
[ATTACH]289736[/ATTACH]
[ATTACH]289737[/ATTACH]
Comment
-
Frumoasa rulota,ai cumpatat-o dintr-un parc sau direct de la proprietar si ce dotari are?Vint din spate(urare ptr rulotisti). Sa-ti traiasca fetita.Last edited by don_luigis; 6 May 2011, 20:24.Ambition 1,5 DCI Sedan
Comment
-
Originally posted by don_luigis View PostFrumoasa rulota,ai cumpatat-o dintr-un parc sau direct de la proprietar si ce dotari are?Vint din spate(urare ptr rulotisti). Sa-ti traiasca fetita.
si ca dotari am omis are: cabina de dus cu toaleta mobila.pat de 2 persoane,2 paturi a cate o pesoana suprapuse,toata instalatia pe 12v,frigider,aragaz cu 3 ochiuri,plase de tantari la fiecare geam si usa de la intrare,jaluzele de intimitate la toate geamurile,cort,terasa,umbrare la geamuri...si cam atat..
Comment
-
da.. la inceput unde venea 2 loganuri unul dupa altul amandoua cu rulote
si am uitat...vezi ca sa pus acolo tot filmul
http://www.dailymotion.com/video/xik...puresti_travel
Comment
-
de ceva timp chiar ma intereseaza achizitionarea unei rulote, si mi-am propus ca la anul sa o si cumpar.
imi place timpul petrecut in aer liber, cu familia, cu prietenii, iar o rulota e extraordinara.
va felicit pe cei care v-ati dotat cu asa ceva, sper sa intru si eu in randul vostru.
vreme buna!a good plan today is better than a perfect plan tomorrow
Comment
-
te asteptam in randul nostru cu mare placere....si eu pana anul trecut nu stiam de aceasta experienta dar mam incumentat si am inceput sa aleg ceva bun.am schimbat 3 rulote pana sa o am pe asta care o tin anul asta si la anul imi iau alta pentru ca vreau sa aspir la un an cat mai bun..
Comment
Comment