Originally posted by Drogas
View Post
Ai zis bine,,,situatia este discutabila , pt ca cei ce stau cu rulota sau cortul in camping stau ca sa fie pur si simplu in natura si sunt satui de "hotelul" lor de la bloc !
In GPM cand am fost anul trecut, erau foarte multe rulote si "JIPANE" de ziceai ca sunt la expozitie,,adica erau OAMENI CU BANI.. si pe aia nu cred ca ii interesa sa auda de hotel sau consumul in plus la masina !
Cu alte cuvinte,,,cei ce merg cu rulota sau cortul nu o fac din lipsa de bani sau alte cele ca vezi Doamne sunt saraci si nu pot sta la un hotel sau gazda,,,o fac din pasiunea de a sta 100 % numai in natura si pe malul marii non stop!
Si eu pot spune ca sunt "STRUGURII ACRI" ca nu am bani ca sa imi iau o rulota si ca nu o iau ca,,consuma in plus masina,ca ma prinde furtuna cu ea pe drum, ca platesc 89 de lei pe zi,ca si ca si iarasi ca,,,deci nu o iau ca mai bine stau la gazda!
Ps... sunt rulote dotate in care ai in ele : Tv Lcd,Antena satelit, Frigider,Aer conditionat,Aragaz Dus,Wc,,,Etc etc,,,cam cum crezi ca te simti in alea?
Comment