@danutz, unde esti (ai fost), la GPM sau la Pescaresc? Cum sunt conditiile anul asta?
LOGANUL Si RULOTA
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
o poza cu cortul pus provizoriu doar de prezentareAttached FilesMai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
@Petroman-Rulota este Avento Royal 395 TL,an de fabricatie 1990.Pun acum 2 poze cu interiorul rulotei,zilele astea o sa fac mai multe si le pun pe forum @Lukas-Am stat in Camping S,conditii bune dar totusi scump (2 persoane,masina+rulota,fara curent=65 ron/zi),in Camping GPM era 75 ron/zi iar in Pescaresc 65 ron/zi dar conditii mai bune in Camping S.Am incercat sa ajung la Corbu(acolo camparea este off-camping , nu se plateste nimic dar drumul este jale asa ca am ales tot Mamaia
Comment
-
De aceea am stat si eu in camping s,plaja incepe chiar unde se termina spatiul de campare,plus de asta mamaia la 5 minute de mers cu masina.Intradevar in gpm este mai multa umbra,conditii mai bune ca in camping s dar in perioada in care am stat eu a fost mai mult inorat si era si diferenta de 10 ron/zi....
Comment
-
Originally posted by petroman View Postincearca si tu chempingul zodiac din jupiter daca tot ajungi la mare16 ron pers copii pina in 14 ani nimic si rulota 15 ron masina nimic
Comment
-
Bravooo , zine si noua cat costa acolo !
Eu nu reusesc sa iau o rulota anul acesta , insa vreau sa vorbesc cu un cunoscut sa vad daca vrea sa o imprumute , deja am carlig pe masina , pentruca am o remorca si ma gasndesc ca nu este foarte greu sa manevrez masina nici cu rulota dupa mine !''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.
Comment
-
Originally posted by adryanys View PostBravooo , zine si noua cat costa acolo !
Eu nu reusesc sa iau o rulota anul acesta , insa vreau sa vorbesc cu un cunoscut sa vad daca vrea sa o imprumute , deja am carlig pe masina , pentruca am o remorca si ma gasndesc ca nu este foarte greu sa manevrez masina nici cu rulota dupa mine !
Comment
Comment