Originally posted by Octavian___28
View Post
Ce nu mi place la Loganul meu(MCV)
Collapse
X
-
Originally posted by valeriuciprian View PostCe detest eu cel mai tare acum in sezonul zapezii...dupa ce ma chinui si curat masina de zapada...sa fie frumoasa ,in momentul in care deschid usa zapada imi cade pe scaun , de pe chederul care se afla sub portiera in partea de sus...super tare frate.Dupa cateva injuraturi imi trece.Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Eu am o problema(si nu e inchipuita) cu pedalele de frana si acceleratie in sensul ca sunt prea apropiate una de alta. De mai multe ori la frane puternice m-am trezit ca am piciorul si pe acceleratie si pe frana(bineinteles motorul era turat aproape la maxim ). Si totusi nu am piciorul lat.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by Rocri View PostEu am o problema(si nu e inchipuita) cu pedalele de frana si acceleratie in sensul ca sunt prea apropiate una de alta. De mai multe ori la frane puternice m-am trezit ca am piciorul si pe acceleratie si pe frana(bineinteles motorul era turat aproape la maxim ). Si totusi nu am piciorul lat.
Comment
-
Lamuriti-ma
Ceva poate neobisnuit.Se poate innopta acceptabil in MCV? Prin plierea scaunului din spate se creeaza o suprafat plana si suficient de lunga(1.85-1.90m) care sa-ti permita sa innoptezi ocazional? Poate nu e asa bizara intrebarea mea:in Renault Kangoo se poate, ei ofera chiar un pachet accesorii "Camping", ceva pe la 1200 Euro.Dar se poate innopta si cu o saltea,nu e nevoie neaparat de pachet.Se poate?Nu discut confortul.
Comment
-
Originally posted by holingher View PostCeva poate neobisnuit.Se poate innopta acceptabil in MCV? Prin plierea scaunului din spate se creeaza o suprafat plana si suficient de lunga(1.85-1.90m) care sa-ti permita sa innoptezi ocazional? Poate nu e asa bizara intrebarea mea:in Renault Kangoo se poate, ei ofera chiar un pachet accesorii "Camping", ceva pe la 1200 Euro.Dar se poate innopta si cu o saltea,nu e nevoie neaparat de pachet.Se poate?Nu discut confortul.
Comment
-
Sau se mai poate plia bancheta din randul II si scoate scaunele din randul III si astfel, pe podea se pot pune 2 saltele.
Comment
-
Originally posted by petroman View PostParca sta e un thread care zice la titlu"Ce nu mi place la Loganul meu(MCV)" dar vad ca va place ,,si apropo mam uitat si io azi la distanta dintre pedala de frana si io port marimea 42(om normal) si e super ok daca e cineva cat guliver......) )
Comment
-
Sa incepen cu analiza postului 1
MCV DCI cu I rosu nu trage???
pai tata cumparati ferari daca nici asta nu trage.....
faza cu centurile ca stau in drum cand pui scaunele la loc ai dreptate
pe mine ma deranjeaza centura pt ocul din mijloc ca vine tocmai din pakistan .....puteau sa o monteza altfel........am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
-
Originally posted by wildserb View PostSa incepen cu analiza postului 1
MCV DCI cu I rosu nu trage???
pai tata cumparati ferari daca nici asta nu trage.....
faza cu centurile ca stau in drum cand pui scaunele la loc ai dreptate
pe mine ma deranjeaza centura pt ocul din mijloc ca vine tocmai din pakistan .....puteau sa o monteza altfel.....
Comment
-
Originally posted by Andreis View PostNu trage de loc, nu ca nu trage. Nu stiu ce masini ati avut voi inainte, dar o masina nu inseamna ca trage cand pedala e la la podea. Parerea mea sincera e ca pe MCV trebuia un motor de MINIM 100 CP.Dar a trebuit sa fie o masina ieftina asa ca nu sunt pretentii... Desi, nu cred ca s-a dorit sa fie o masina ieftina(a costat peste 12000), ci profitul sa fie cat mai mare.
Comment
Comment