eu unul sunt foarte multumit de masina, o singura treaba care m-a deranjat de cand am cumparat-o, acceleratia foarte slaba...in rest masina este foarte buna pentru drumurile pe care se circula asa ca ma multumesc cu ea!
Ce nu mi place la Loganul meu(MCV)
Collapse
X
-
Fratilor nu mai aduceti acuzatii la adresa saracii masini ca nu are nici o vina voi sunteti singurii vinovati pt ca daca aveati bani va luati alte masini( audi bmw,scoda,vw,)etc masini mult mai scumpe. Este perfecta pt salariile noastre de 7mil! Iar apropo de tabla nu e pusa pe ea sa dai cu ea in pom si sa nu se indoaie daca vreti asta luativa un tab(transportor amfibiu blindat) consum redus 50/100km ca tot aveti bani
Comment
-
lucrul care ma deranjeaza pe mine e denivelarea din spatele banchetei de pe podea si felul de rabatare al scaunelor.
Am un renault 21 combi din 89 si portbagajul e drept iar cand rabatezi bancheta, sezutul se ridica vertical iar spatarul se culca in continuarea portbagazului, ramane o suprafata dreapta in toata masina.
Asta ma deranjeaza la mcv si eventual ca in spate pe laterale in portbagaj puteau pune plastic in loc de mocheta, in rest multumit.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
si eu sant unul care este multumit de masina apreciez unele dezavantaje dar stiu sa pretuiesc si avantajele si sant destul de multe ---- ce ma deranjeaza foarte mult un motiv banal dar care ma termina este ca iarna cand ninge la deschiderea usii indiferent cat o cureti o groaza de zapada pica pe scaun sau pe linga sau ca ingheta f. usor chederul. O zi super la toata lumea
Comment
-
am citit tot ce s-a spus pana acum despre minusurile Loganului; si eu, la MCV am cateva neajunsuri:in primul rand de butoanele de la climatizare, cand esti in mers cu masina si vrei sa umbli la butoane, trebuie sa te apleci ca sa reglezi temperatura; cu centurile din spate aveti perfecta dreptate; cu problema asta ma confrunt si eu; am zis ca o sa bag capetele de la centuri sub bancheta; cand ai treaba in spate si vrei sa te urci cu genunchii, poc direct in ele sau cu fundul;am observat ca la mersul cu masina goala se comporta foarte prost, pe cand cu ea plina merge super bine;ai dreptate balbo; la fel si la mine;am invatat sa dau cu pumnul sus unde este chederul si in acelasi timp sa trag usor de usa;in rest la carat si la fiabilitate jos palaria nu am avut probleme cu ea;Last edited by misupepo; 14 November 2013, 21:59.
Comment
Comment