ce vreti ma...cat dai atata face.la sistem puteau pune si ei ceva mai bun ca sa aude fix ca la batrana 1310
Ce nu mi place la Loganul meu(MCV)
Collapse
X
-
asta e o problema generala si nu tine neaparat de mcv.
Poate gasesti un raspuns aici:
Totul despre intretinerea Daciei Loganr. Uleiuri logan, filtre logan, placute de frana logan,consumabile logan etc.
si ca sa fiu ontopic la mcvu nu-mi place distanta mare dintre rotile fata si spate sau cum se mai cheama ampatament parca. Puteau sa puna axul spate putin mai in fata. Ca la dacia papuc cu 5 locuri chiar daca e mai lunga caroseria fata de mcv, este mai usor de manevrat, ma refer la parcari.
Comment
-
Crezi tu ca toti soferii sunt artisti sa conduca orice masina,le-au pus in spate sa nu dea din cur,ca astia si intr-un matiz cica sunt in dube.
Oricum nu stiu la ce va asteptati cand luati o masina noua cred ca e mai mult placebo cu marca masinii,iti vand unii si rahat daca e de firma a-ti fi in stare sa dati mai mult pe el ca scrie firma si made in china mai jos unde nu vede ochiu orgolios.Toate sunt plastice si metal,te loveste unu si se transforma in jale si durere
P.S. Am masina de aproape 2 ani dar nu i-am cautat defecte ca altii si sunt foarte multumit de ea,am gasit intamplator 16 pagini de greseli si defecte ale masini pe care eu nici nu le-am observat dar unii sunt maniaci si cauta scartaieli, surubele si alte tampeniiLast edited by armadylo; 9 December 2009, 23:28.sigpic
Comment
-
una dintre marile probleme pe care le-am constatat la mcv-ul meu este incalzirea. ieri si azi, la -15 grade, s-a incalzit tare greu. in spate dardaiau copiii de frig, in fata nu se dezghetau geamurile daca le dadeam caldura celor din spate. dupa 100n km s-au dezghetat geamurile din fata. dupa 150 de km , al doilea si al treilea rand de geamuri nu s-a dezghetat. daca dau caldura la picioare, se abureste parbrizul. am incercat si cu recirculare si cu aer din exterior. cand dadeam aer din exterior, se incalzea la jumatate, nu facea fata radiatorul. la un moment dat am crezut ca sunt in vechea dacie. in privinta incalzirii, s-au facut de cacao. mai am un audi 100 din 1991. in el, dupa 15 minute trebuie sa reduc din caldura iar geamurile sunt uscate in totalitate. voi incerca la vara s-o capitonez, poate se va mai rezolva cate ceva. drumuri bune si sarbatori fericite tuturor!
Comment
-
daca vrei sa nu ti se mai abureasca geamurile...dai drumu la a/c ...si daca ai parbrizu aburit rau,...ii dai repede sa iti dea aer pe parbriz...apoi dai pe centrale si picioare iar toate geamurile ti se dezaburesc...si aeratoarele laterale sa fie indreptate catre geam
Comment
-
Vedeti sa nu fie aeru dat pe reciclare.Asa se aburesc rau de tot.
Comutati sa bage aer prin toate gurile,si nu e nevoie neaparat sa dai drumu la ac.
Mama lor de 10 minute repede au trecut.Attached Filessigpic
!
Comment
-
Iarna nu se merge cu reciclare aer doar daca esti pe ac altfel se aburesc geamurile.Daca vreti sa nu se abureasca si sa faceti si putina economie la combustibil mergeti cu caldura pe normal si cu aer de afara asfel nu mai aveti aer umed in masina si nu se mai aburesc geamurile.sigpic
TM 01 DEO
Comment
-
Ma deranjeaza ca atunci cand este zapada pe masina si deschid usile cade zapada pe scaune, si asta se imtampla cu toate ca eu curat zapada inainte de a deschide usile, mai ramane in locuri inaccesibile. La alte masini am vazut ca nu se intampla asta.http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI
Comment
Comment