Adica fi mai explicit 50 cheie si activare in uch sau doar activare cheie noua in uch colegu.salut
Probleme Programare Cheie
Collapse
X
-
Originally posted by tvstar1 View Postgata sa rezolvat prin buna vointa a unui coleg de pe forum este foarte simplu daca ai codul APV si bineinteles DTT + INTERFATA.apropo gratis nu cum cer uni de la un milion in sus.
Daca nu poti pune aici raspunsul, poti sa m-il trimiti prin ym (campean_cristian) sau mail?
Mersi.
P.S. Vreau sa imi fac o noua cheie deoarece am pierdut una din ele. Am interfata si DDT...
Comment
-
salut colegi
am cumparat de pe net un set complet de cheie neprogramabila pentur LOGAN si nu stiu cum sa le programez ptr masina. Am si programul DDT2000 si interfata
astept un raspune pe adresa de email: panaitm@yahoo.com
Comment
-
cine ma poate ajuta si pe mine cu un cod AVP.. am pierdut cheia cu telecomanda si nu mai am decat cheia simpla cu transponder ... am facurt rost de o cheie cu telecomanda interfata are un prieten dar nu stie de unde sa ia codul AVP Multumesc anticipat Mihai C
Comment
-
Apv
Originally posted by profanu View PostSunt al 2-lea proprietar al unui logan MCV cumparat in leasing dupa ce a fost recuperat de la primul proprietar, banca nu a reusit recuperarea decat a unei chei si al talonului si as vrea sa mai programez inca doua chei pe care le-am luat din vitan, dar nu am codul APV. Am sunat la tecline unde mi-au spus sa trimit copie dupa talon si cartea masini si mi-au trimis o copie dupa o factura pe care era codul de cheie si codul vin, cand le-am spus ca am nevoie de codul APV m-au trimis la un service autorizat unde baietii au cerut 350 roni pt programarea a 2 chei pe care eu le am.
Asa ca va rog daca ma poate ajuta cineva cu codul APV pt masina mea nu vreau generatoare sau alte chestii dor codul APV pt masina mea pt a putea programa cheile.
Va multumesc
Comment
-
Ai citit tu vreun APV prin metoda asta sau ti-a povestit cineva?
Comment
-
Originally posted by sorindsy View Postcare mai vreti chei de logan fi le fac cu 50 ron si dureaza 5 min
stiu ca e cam vechi postul dar unul mai nou nu am gasit
Comment
-
Daca sunteti din Iasi si vreti chei simple sau cu telecomanda ma puteti contacta !inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off email viorelspiridon@yahoo.com telefon 0741024494
Comment
Comment