Cruise Controll

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cruise Controll

Salutare!
    Am cautat pe forum un topic sa vorbeasca despre asta...am gasit insa parca totusi vreau niste lamuriri pe cazul meu,asa ca va cer ajutorul...
    parintii prietenului meu au cumparat de curand un Logan MCV. Ei nu sunt romani si nici masina n-a fost luata din ROmania,insa doresc sa vina aici si sa instaleze CRuise Control...Masina are cel mult 2 saptamani vechime si ei doresc sa efectueze modificarea la un service Dacia-Renault pentru a nu pierde garantia pe partea electrica...Daca ma puteti ajuta as dori si un pret estimativ si eventuale probleme pe care le-ar putea intalni dupa instalare...din cate am citit sunt destule...Multumesc mult!

Din cate stiu eu nu se poate face asa ceva in service-urile agreate Renault din Romania. Plus ca tot ce s-a incercat pana acum pe Logan nu a avut rezultate multumitoare, incearca sa-i convingi ca trebuie sa tina piciorul drept pe acceleratie! Multa bafta si bine ai venit pe forumul LC!

Comment

si eu caut de mult asa ceva pentru ca la ei pe autostrada chiar e enervant daca nu ai asa ceva, si cum ti-a zis si vasile peste 100 la ora fac urat doar asa am gasit si eu
      dar ei au auzit de asa ceva la ei acolo?????????
      unde? in ce tara??

Comment

stiu ca era un baiat pe forum care avea deschis un topic ... mergea pus numai pe DCi`uri ... am vorbit cate ceva despre cursie control cum merge ca eram interesat ... dar am renuntat la idee , nu a mai fost nevoie de asa multe deplasati pe autostrada ... pretul parca era 100e-200e(nu mai stiu exact pretul ) la acel baiat .... numele de pe forum nu il mai stiu ... da un search ca poate gasesti ;) ... daca reusesti sa pui sa ne anunti cum se comporta masina cu el ;) ....

Comment

va multumesc pentru raspunsurile prompte!
          Tara de care vorbesc este Olanda. Ei de acolo au luat masina...si da acolo pot instala CC insa ii costa in jur de 500e si ar fi vrut sa incerce la noi gandind ca e mai ieftin...Acum ei vor decide ce vor sa faca...Multumesc pentru primire! Fain forum! Va ajutati intre voi enorm!

Comment

pe mcv 1,6 16V merge pus?
            Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

Sau pe 1.6 8v merge pus ?? .. chiar ar fi o investitie buna .. mai ales pt cei care merg la drum lung .. si daca stiti vreun pret ..

Comment

in principiu merge pe orice mainsa pus cruise control.
                pe DCI merge mai "usor" deoarece au la pedala de acceleratie un rezistor ce comanda motorul..

pe cele care nu au acceleratia electronica merge un CC cu actuator electric sau cu vacum..

un actuator e un dispozitiv comandat astfel incat sa traga de cablul acceleratiei ca si cum ai apasa pedala. dar probabil stiti detaliile astea.

Comment

la benzinarele cu acceleratie pe cablu nu se pot monta.
                  Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

tocmai ti s-a explicat mai sus cum se poate pune si pe cele cu acceleratie pe cablu
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

posibil dar nu am vazut pe nimeni sa puna pe cablu.e mult prea complicat.
                      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

drumul pana in romania si inapoi ii costa in jur de 400 euro. plus o cazare, o masa, trec de 500. eu zic sa stea linistiti cu romania, si sa isi instaleze cc-ul acolo.
                        Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

Originally posted by margelatu View Post
                          .. e mult prea complicat.
                          cam asa de complicat arata legatura la cablul de acceleratie:

Last edited by crististreulea; 16 January 2010, 13:20.

Comment

mai sa stiti ca merge pus in principiu si pe cele cu cablu.
                            eu am avut un reno 25 din 1985 si avea cc pe un sistem de vacum, care era prins direct de articulatia unde se prinde cablul de accepesatie si lucra independent de cablu direct pe clapeta, daca reusesc sa mai gasesc undeva asa ceva am sa fac poze si ma documentez. Daca vedeti undeva un reno 25 si are butoanele pe volan de la cc incercati sa furati ceva imagini cu mecanismul de pe motor.
                            Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

La loganul 1.6 8V din 2009 acceleratia e pe cablu sau electronica ?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google