Eu conduc un MCV-u din ianuarie 2009 si am facut pina in prezent 31000 km,dar nu am fost nevoit sa ii schimb nimic,doar ulei si filtre la 10.000 km.
Cati Km Ati Facut Cu MCV-ul Si Ce Ati Fost Nevoiti Sa Schimbati La El?
Collapse
X
-
mcv din 2006 dec,35000 km fara ceva maruntis,capetele de bara ,si cred ca urmeaza toata directia in primavara,stau intr-o zona care ii declarata zona de razboi,timp de doi ani,in centru.
-
noiembrie 2007 vreo 51.000 de km nimic schimbat doar revizile la 11-12mii depinde cum sa nimerit , cea mai ieftina benzina de la petrom in 90%din timp. acum la ultima revizie au ajuns la concluzia ca trebuie schimbat corpul clapeta si il vor schimba pe garantie cand il vor avea in stoc.
sigpic
Comment
-
intradevar ce pica prima data la logan sunt bieletele,si mi-am adus aminte , m-a lasat sonda de dat inapoi dar tind sa cred ca alta-i buba , ceva mai crunt ,iar ce ma necajeste cel mai mult ,imi raman tamburi blocati dupa ce o spal si peste noapte sunt temperaturi cu-,
Comment
-
sal. 1.5 dci din 2007 107.000 km,am schimbat ceva la el dar majoritatea din cauza drumurilor...telescop fata,bielete,capete de bara...nimik iesit din comun.cea mai mare problema a fost cam pe la 10.000 cand am constatat prezenta uleiului in garaj sub masina ,atunci am dus-o la service si pe garantie mi-au schimbat turbina care avea ''cica'' defect de fabricatie.in fine ...sunt fff multumit de masina mai ales de consum.
Comment
Comment