Body Kit Logan MCV !!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Body Kit Logan MCV !!

[B]Sunt curios daca a gasit cineva vreun bodykit de Logan MCV .. dar ceva dedicat nu cu bara fata de berlina si spatele sa ramana normal .. astept sugestii ..

Nu mmai scrie ingrosat.Multumesc.
    Last edited by valeriuciprian; 5 March 2010, 13:44.

Salut !!! Din cate stiu MCV`ul are kit`uri:
    -SUV (are un coleg loganist la intalnirea de la Brasov)
    - Barele acelea din inox

Acestea stiu ca sunt singurele kituri, amandoua "transformand" MCV`ul in SUV ...
    P.S Loganul de la Brasov are amandoua kiturile si SUV si Barele inox

Comment

probabil ca in viziunea unora MCV-ul nu are potential si atunci nu isi bat capul cu un bodykit.Si apropo de kitul SUV,din cite stiu eu este sigurul de la dacia,iar barile de inox +bullbar sint puse independent de vreun kit

Comment

ps : Exista si kit zender pentru mcv

Comment

Nu ma refer la accesorii .. precum kiturile de la dacia .. pt ca oricum sunt urata .. si nici bullbar`uri .. ca MCV`ul nu e SUV .. si mi se pare kitschos .. eu ma refer la bari tuning fata spate .. in special spate .. ca pe fata sunt cateva la pilot reusite ..

Comment

mamaaaa,fratioare, e nebuneala mare kitul de la zender ,dar banuiesc ca la noi nu are nimeni ca altfel aparea pe undeva ,nu?Sau a aparut si nu stiu eu...

Comment

Lasa-mi si mie un link unde pot sa gasesc kitul asta .. sau o poza ceva ..

Comment

Comment

Mersi Loganu .. dar nu la asta ma refeream .. nu vreau un kit adventure .. vreau ceva sport .. ceva frumos .. bara fata cred ca o sa o iau de la pilot .. dar bara spate caut sa o fac la cineva din fibra .. acum sa gasesc pe cineva sa lucreze cu fibra de sticla prin prahova ..

Comment

mihai vezi ca era pe undeva pe forum un logan van cu bara spate tuning ... poate te insipiri de la ea...suspensii sport iti trebuie ...si apoi pui fibra

Comment

L-am vazut .. am cautata pe siteul acela , dar nu am gasit nimic de mcv .. iar arcuri sport nu am de ce sa-i pun .. si nu o sa-i pun .. ca la ce drumuri sunt in romanika nu se merita frate .. io mi-am luat logan in special ca rezista la drumurile noastre si are garda mai inalta ..

Comment

hai ca o dam in off-topic : pai oricum ai sanse sa spargi fibra chiar si cu suspensia stock )

Comment

pai,atunci,ii pune arcuri sa o mai inalte,nu?

Comment

Nu o sa o inalt .. e bune garda la sol .. tot ce mi-as dori ar fi un kit sport .. dar NU din cele facute de Dacia sau Zender .. ceva custom .. am facut rost de numarul unui tip care are o firma de tuning .. iar cand o sa vina caldura ma duc la el sa vad ce rezolv ..

Comment

sincer sa fiu ,desi nu sint total lipsit de imaginatie ,nu-mi pot imagina partea din spate altfel decit este ;ca forma ma refer.Oricum, succes si Doamne-ajuta!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google