stie cineva de unde as putea cumpara utimul rand de banchete la logan mcvsi daca adaptarea la cel cu 5 locuri este greu de facut?multumesc anticipat
Upgrade MCV De 5 Locuri La Unul De 7
Collapse
X
-
De la dealer se cumpara, trebuiesc cumparate si sinele pe care se monteaza si se prind in suruburi in podea.
-
http://www.dacialoganmcv.nl/?p=1020 cine imi traduce si mei ce e aici? se gasesc chestiile astea la dealeri din romania???
taxi e cam greu cu adaptarea iti trebuie si centuri si daca vrei so faci exact ca cea cu 7locuri ai multe de schimbat dar sa pui doar scaunele e mai ieftin...
sigpic
Comment
-
dap pe talon scrie 5locuri , acum taxi nu vreau sati tin morala dar ce insemnau domne 10mil in plus
cat e diferenenta
intre 5si 7locuri...
si eu am luat cu 7locuri si daca leam folosit 10km e mult din cei 1500km ai masinii dar nu se stie cand ai nevoie ...
sigpic
Comment
-
nu era vorba de bani dar trebuia sa fie in talon cu 5 locuri pt agreere.as vrea sa pun si bancheta din spate pt sit cand plec afara.anul trecut am luat 70 euro amenda pt ca eram 4 adulti si 2 copii.nu vreau sa omologhez varianta cu 7 locuri ci doar sa le am acolo pt sit exceptionale.Last edited by taxi; 6 December 2007, 08:21.
Comment
-
sant mai multe modificari decat doua scaune .centurile de siguranta.geamurile nu se deschid la varianta cu 5 locuri si am aflat ca si la suspensie sant unele modificari iar la varianta 5 locuri nu sant nici locasurile de prindere a sinelorsigpic
Comment
-
revin cu precizari
principala mea activitate este taximetria.pt a putea primi agreere de la RAR masina care presteaza aceasta activitate trebuie sa aiba usa de acces la fiecare loc,daca as fi cumparat varianta cu 7 locuri nu as fi primit agreere decat printr-o noua omologare.cred ca voi semna un contract cu o firma pt transport personal pe timpul noptii si mi-ar prinde bine sa mai am si acele locuri din spate care vor fi folosite pt max 10-15 km pe zi,iar in rest sa stea rabatate.
in concluzie va rog daca puteti sa ma ajutati prin a-mi spune ce mai exista in afara de acea bancheta si unde as putea sa gasesc bancheta si celelalte piese.va multumesc
Comment
-
Pai trebuiesc sine, scaune si centuri. Astea le gasesti la Dacia, costa pana in 1000 ron toate.
Comment
Comment