ai schimbat si certificatul de inmatriculare?
Upgrade MCV De 5 Locuri La Unul De 7
Collapse
X
-
Originally posted by blackufo View Postdaca te hotaresti putem discuta pe privat ,sunt dispus sa renunt la cea de-a 3 bancheta cu tot cu centuri si......etc ,eventual asigur si montajul all-inclusiv.iar caroseriile sunt identice dar difera echiparea , gaurile sunt la locul lor ,trebuie doar descoperite..
Da-mi un pm
Comment
-
Asta mi s-a spus si mie. Voi vedeti cat de tampiti sunt astia. Practic nu poate omologa un MCV de la 5 la 7 locuri, cand exista MCV-uri cu 7 locuri si nu faci decat sa montezi niste centuri si suporti in locuil prestabilit de fabricant(aceste exista, dar sunt acoperite cu dopuri de plastic), dar in schimb vezi pe soselele romaniei o groaza de autoturisme inmatriculate in Romania cu volan pe partea dreapta. Cum e posibil asa ceva.
Si oricum caroseria intre un MCV de 5 locuri si cel de 7 locuri este absolut identica.
Eu mi-am facut aceasta modificare, si nici nu mai ma obosesc cu omologarea. Oricum mai mult de vreo 3...4 ori pe an nu am nevoie de bancheta rand 3. Si mai am si geamuri negre si nu se vede nimic inauntru.Last edited by adicata2003; 16 April 2012, 11:08.
Comment
Comment